6 prylar som hjÀlper dig att bli en sladd

I en vÀrld av strömmande media har det blivit en norm att vara en kabelhuggare. Mellan Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go och de hundratals nÀtverk som skapar sina egna appar har konsumenterna nu fler möjligheter att gÄ bort frÄn traditionell kabel och satellit till förmÄn för a la carte-mediekonsumtion. Eftersom mÄnga av oss sÀllan tittar pÄ hÀlften av de kanaler som görs tillgÀngliga för oss i traditionella kabelabonnemang, har övergÄngen till att bli en kabelskÀrare blivit det mest logiska ekonomiska steget.

Med prylar och enheter tillgĂ€ngliga över prisspektrumet Ă€r det nu lĂ€ttare Ă€n nĂ„gonsin att doppa tĂ„rna i sladdens skĂ€rande vatten innan du gör ett fullstĂ€ndigt Ă„tagande. Efter att ha frĂ„gat vĂ„r gemenskap identifierade vi sex specifika prylar för att göra det lĂ€ttare; Det finns dock mĂ„nga andra pĂ„ marknaden. Även om vi inte listade det Ă€r det ocksĂ„ en nödvĂ€ndighet att ha en digital antenn, eftersom mĂ„nga lokala kanaler kommer att krĂ€va det för luftöverföring.

Apple TV vĂ€xer fortfarande fram för företaget, med rykten som fortfarande virvlar om att de kommer att skapa bĂ„de mer originalinnehĂ„ll och producera sina egna kanaler i framtiden. Även om det inte Ă€r lika prisvĂ€rt som en Roku eller Amazon Fire Stick, stöder den senaste Apple TV ocksĂ„ spel och ett vĂ€xande community av appar. Apple TV börjar pĂ„ $ 150 med 32 GB intern lagring.

Apple TV eller Roku - $ 50 - $ 150

Roku Àr möjligen den mest prisvÀrda enheten som Àr utformad för sladdskÀrare. FrÄn $ 30 ansluts Roku Express enkelt till en HDMI-port och strömkÀlla för att strömma innehÄll i 1080P HD. Mellan gratis och premiumkanaler tÀcker Roku de flesta grunderna.

roku express

Med mer Àn 7000 appar och en otroligt överkomlig prislapp, gör Amazon Fire Stick vilken TV som helst med en HDMI-port sladdavskÀrare. Det senaste erbjudandet innehÄller ocksÄ en röstaktiverad fjÀrrkontroll, som du förmodligen har sett de riktigt udda annonserna för nÄgra Är tillbaka. Amazon Fire Stick Àr prissatt till $ 40.

Amazon Fire Stick

Förra Äret slÀppte Google ny hÄrdvara över hela linjen, och med den en vÀlbehövlig uppgradering till Chromecast. Den lilla enheten kastar mer Àn bara det du ser pÄ din datorskÀrm eller telefon till en TV, men kan nu strömma 4K-innehÄll. FrÄn $ 70 Àr Chromecast Ultra en prisvÀrd lösning som passar bra med dem som strömmar innehÄll frÄn andra enheter eller köper innehÄll frÄn Google Play Store eller iTunes.

Redan nÀr den ursprungliga Xbox kom ut, var den utformad för att vara mycket mer Àn bara en spelkonsol. BlÀddra framÄt till Xbox One och PS4, bÄda systemen lÄter dig strömma de mest anvÀnda videoapparna som Netflix och Amazon prime, eller mata in media du Àger. Dessa Àr lite dyrare Àn de andra alternativen pÄ grund av deras fleranvÀndning mellan spel och underhÄllning. Sony har ocksÄ sin egen streaming-tv-tjÀnst som gör en PS4 Ànnu mer tilltalande, Playstation Vue. FrÄn $ 30 i mÄnaden kan du fÄ tillgÄng till nÄgra av de mer populÀra kanalerna eller uppgradera till de mer premiumerbjudandena till en högre kostnad.

xbox one s vs ps4 pro

Om du inte vill ha en extra enhet som sitter, har de flesta nyare TV-apparater, sÀrskilt avancerade, nu olika smarta funktioner. FrÄn inbyggda Nextflix till andra appar finns det mÄnga alternativ att strömma direkt via en smart TV.

LG Smart tv