6 SaaS-verktyg som gör det billigare att starta

6 SaaS-verktyg som gör det billigare att starta

Som smÄföretagare Àr det ett av dina huvudfokus att hÄlla kostnaderna lÄga. Och tyvÀrr, att hÄlla sig vaken hela natten och oroa dig för din start hindrar inte resurser frÄn att flyga ut genom fönstret. NÀr ditt företag börjar vÀxa utöver din förmÄga att hantera det ordentligt kan du fÄ nya kostnader att spela. SÄ var noga med att utnyttja nÄgra SaaS-lösningar som kan spara massor av pengar pÄ vardagliga affÀrsprocesser.

Saker som betalningslösningar, telefonlinjer och reklam kan bli dyra snabbt. Tack och lov kan du hitta en lista med nÄgra alternativ som sÀkert hjÀlper dig att hÄlla utgifterna pÄ ett minimum.

Ett enkelt och intuitivt verktyg, Freshbooks tar rÀdslan ur redovisningen, sÀrskilt för smÄ och medelstora Àgare som inte Àr starka med ekonomi. Plattformen tillÄter företag att fakturera kunder, spÄra tid och logga utgifter pÄ ett organiserat sÀtt, sÄ att du inte tappar koll pÄ utestÄende fakturor eller utgifter.

En handelslösning som erbjuder en mĂ€ngd olika produkter för olika SMB-behov, ger Square entreprenörer och grundare verktyg som gör det möjligt för dem att fĂ„ betalt var som helst. SmĂ„ bagerier kan till exempel driva hela sin verksamhet frĂ„n en iPad. Även personliga trĂ€nare kan dra klientkreditkort pĂ„ sin telefon medan de Ă€r pĂ„ sprĂ„ng.

Zopim Chat

En onlinechatt som lÄter dig hjÀlpa kunder i realtid, Zopim Àr ett SaaS-verktyg som lÄter dig automatisera onlinekonversationer sÄ att du kan delta i diskussioner innan kunder ens stÀller en frÄga. Det ger ocksÄ agentstatistik sÄ att du kan se nÀr dina agenter loggar in, hur mÄnga personer de hjÀlpte och deras tillfredsstÀllelse.

Mailchimp gör det enkelt att skicka e-postmeddelanden för marknadsföring, automatiska meddelanden och riktade kampanjer frÄn ett företags e-post. Med den överflödiga forskningen som visar att e-postmarknadsföring Àr hur man nÄr kunder Àr detta ett nödvÀndigt SaaS-verktyg för att hÄlla ditt företag rÀtt. Om du inte Àr en stark marknadsförare, kom inte i panik! Mailchimp Àr mycket anvÀndarvÀnligt och har ett starkt kundsupportteam.

Det Àr enkelt att kommunicera med ditt team med HipChat. Plattformen ger dig möjlighet att chatta, ringa röstsamtal och dela skÀrmar. Och utöver allt detta Àr det otroligt sÀkert. Appen lÄter dig chatta var som helst sÄ att du enkelt kan hÄlla kontakten med ditt team nÀr du inte Àr pÄ kontoret eller gör nÄgot annat som grundarna förvÀntas hantera regelbundet.

RingCentral Àr en komplett molnkommunikationsplattform. IstÀllet för att anvÀnda telefoner Àr det bara att ansluta IP-bordstelefoner och datorer till ditt internet och ladda ner RingCentral-appen till dina anstÀlldas smartphones. Resultatet Àr sÀker kommunikation var som helst. Dessutom fÄr ditt team e-postmeddelanden nÀr de missar ett samtal och kan lyssna pÄ deras röstmeddelanden online.