6 sÀtt Google Voice Search formar e-handel

6 sÀtt Google Voice Search formar e-handel

Var det Cortana, Siri eller Alexa, fler och fler mÀnniskor byter till att anvÀnda Googles röstsökning nÀr de surfar pÄ nÀtet. Och eftersom det Àr en frÄga av yttersta vikt att följa trenden nÀr du Àr företagsÀgare verkar det vara den enda logiska lösningen att förstÀrka röstsökningssystemet. Av alla tekniska företag som du förvÀntar dig att leda loppet om röstsökning skulle Google definitivt vara dÀr uppe, och sÄ Àr det ocksÄ. Google startade precis röstsökningen genom att föreslÄ Google Nu, och sÄ snart de gjorde det, Àr folk uppmÀrksamma. Den viktigaste pÄverkan som Google Now har gjort Àr pÄ e-handel, sÄ lÄt oss ta en titt pÄ hur det blev.

MÀnniskor söker annorlunda

NĂ€r Siri lanserades redan 2011 visste ingen hur det skulle spela ut. Saken Ă€r att Apple tog en chans med Siri och det betalade tillbaka underbart. SĂ„ nĂ€r Google lanserade Google Nu var det inte mycket av en innovation, men det var mer som att följa trenden. I början av internet gjorde mĂ€nniskor sina frĂ„gor via webblĂ€sare, sedan kom mobiltelefoner, och nu Ă€r röstsökningar ilska. Allt du behöver göra Ă€r att sĂ€ga “Ok Google!” och Google Nu kommer till handling och stĂ„r till din tjĂ€nst. Som en ny studie bara visat att 55% tonĂ„ringar och 41% vuxna anvĂ€ndare anvĂ€nder röstsöktekniken för sina frĂ„gor. SĂ„ om du funderar pĂ„ att starta eller behĂ„lla en e-handelswebbplats Ă€r det ett bra tips att följa vad folket gör.

Personliga assistenter Àr normen

Numera Àr nÀstan varje enskild smartphone utrustad med en röstaktiverad sökkamrat. Vare sig det Àr Siri, Cortana eller till och med Amazon Echo, varje telefon har det och massor av mÀnniskor anvÀnder det över hela vÀrlden. Dessa AI-programvaror Àr bÄde textaktiverade och röstaktiverade, men en studie har visat att mÀnniskor tenderar att anvÀnda röstsökningssystemet mer Àn de gör textsökfunktionen. Varför gör de det? Enkelt, du kan sÀga fler ord samtidigt Àn du kan skriva, och att sÀga Àr mycket enklare Àn att skriva, sÀrskilt pÄ en mobil enhet. Dessa personliga assistenter gör det möjligt för anvÀndarna att söka pÄ nÀtet baserat pÄ vad de sÀger och e-handelswebbplatser omfattar verkligen tekniken.

Google Voice Search Àr exakt

Om du inte har en riktigt ovanlig talbesvÀr Àr röstsökningar statistiskt 95 procent korrekta, vilket Àr ett fantastiskt antal med tanke pÄ hela situationen. Google Now förstÄr cirka 119 olika sprÄk inklusive vanliga sprÄk som engelska, arabiska, franska och spanska, till andra inte sÄ kÀnda sprÄk som urdu. Detta visar att det hÀr röstsökningssystemet inte bara Àr hÀr för att spela en liten roll, det Àr hÀr för att stanna.

sökmotoroptimering

Om du driver ett onlineföretag vet du vikten av att förbÀttra ditt SEO-spel. Sökmotoroptimering Àr ocksÄ viktigt för en e-handelswebbplats, och ju mer mÀnniskor söker efter ditt företag, desto högre upp fÄr du Googles sökindex. Och nu nÀr mÀnniskor anvÀnder röstsökning som en metod för att göra sina frÄgor Àr det vettigt att företagare studerar detta verktyg och fÄr ut det mesta.

Röstsökning Àr för On-The-Go

JĂ€mfört med den traditionella metoden för att fĂ„ information, dvs. att skriva nyckelord i en webblĂ€sare pĂ„ din stationĂ€ra dator eller din bĂ€rbara dator, handlar röstsökning om att fĂ„ tillgĂ„ng till information nĂ€r du Ă€r pĂ„ sprĂ„ng. Var du Ă€n befinner dig Ă€r du bara, piska ut din telefon, sĂ€g “Ok Google!” och du Ă€r bra att gĂ„. Du kan köpa dina favoritskor, elektroniska föremĂ„l eller andra saker bara genom att prata dem i din telefon.

Röstsökning Àr genomgripande

Vare sig det Àr att be om vÀgbeskrivning, ringa nÄgon, diktera texter eller till och med hjÀlpa till med dina lÀxor, Googles röstsökningssystem finns överallt runt oss och kommer att finnas överallt runt oss under överskÄdlig framtid.