7 Columbus Startups du behöver veta om

7 Columbus Startups du behöver veta om

Konstgallerier, trÀdgÄrdar och lekplatser till bryggerier och Buckeye-fotboll, Columbus tar fram nÄgra av de bÀsta frÄn Ohio-samhÀllet. Mellan alla aktiviteter finns det ett bubblande entreprenörsekosystem fyllt med nystartade företag frÄn olika vertikaler inklusive mode, ekonomi och virtuell verklighet som du hittar pÄ 2017 Columbus Startup Week drivs av Chase for Business.

Denna fem dagars firande av Columbus startup-ekosystem kommer att visa upp ett brett utbud av nystartade företagare, grundare, investerare och andra stora namn i branschen. FrÄn konferenser och möten till sociala sammankomster och eldstadsprat, Columbus kommer att behandlas för allt som en intresserad Ohioan skulle vilja ha under en startvecka.

Som förberedelse för den hÀr fÀngslande veckan av entreprenörspÀnning bestÀmde vi oss för att ta en titt pÄ nÄgra nystartade företag i Columbus som rör sig i start-ekosystemet. Titta pÄ dem nedan och rösta pÄ din favorit innan festligheterna börjar.

Mosterflöde Àr ett köp, ge en prenumerationslÄda för 100 procent bomullstamponger och -kuddar. För varje lÄda du köper skickar de en till en organisation du vÀljer.

Healthy Roster Àr ett lÀkemedelsföretag för gymnasieskolor som samordnar vÄrd mellan idrottsutbildare och lokala sjukhus. De har ett uppdrag att hjÀlpa vÄrdorganisationer att anvÀnda teknik för att bÀttre stödja förÀldrar, trÀnare och ungdomar med idrottsutbildningstjÀnster.

Jonglera

JUGGLE Àr en app som tar det hÄrda arbetet med att hitta bra mÀnniskor som hjÀlper upptagna familjer som din att jonglera livets vardagliga krav. Barn, husdjur, hushÄllsarbete, lÀxor, de hanterar allt, kopplar upptagna förÀldrar med barnomsorg pÄ begÀran baserat pÄ remisser frÄn sina vÀnner.

Detta företag har skapat ett vetenskapligt formulerat fuktgivande schampo för strukturerat lockigt hÄr. De vill ge mÀnniskor med kinky, lockigt hÄr mjuka, effektiva lösningar för torr hÄrbotten och sprött hÄr genom att anlita vÄr vetenskapliga expertis och kliniska erfarenhet. De gör det genom att skapa produkter som faktiskt fungerar och fyller ett tomrum, samtidigt som de tillhandahÄller tjÀnster som gör vÄra produkter lÀtta att fÄ och anvÀnda.

RapChat Àr ett appbaserat företag som tillÄter anvÀndare att spela in delbara freestyle-rappar över instrumentbeats för att göra deras musik lite enklare och mer lager.

Det hÀr företaget ansluter varumÀrken med sin publik genom autentiska berÀttelser som vÀcks till liv av vÀrldens frÀmsta inflytelserika innehÄllsskapare. De matchar toppmÀrken med individuellt utvalda skapare för att skapa förtroende, lojalitet och gemenskap med sin publik.

Wiretap Àr en intelligensplattform som hjÀlper företag att skydda data och mildra hot inom deras antagande av teknik för socialt samarbete, som Slack.

Den hÀr artikeln Àr en del av en Startup Week-innehÄllsserie som CHASE for BUSINESS ger dig. Startup Week Àr firandet av företagare i stÀder runt om i vÀrlden. CHASE for BUSINESS Àr allt ett företag behöver pÄ ett stÀlle, frÄn expertrÄd till vÀrdefulla produkter och tjÀnster. Hitta affÀrsnyheter, berÀttelser, insikter och experttips pÄ ett och samma stÀlle pÄ Chase.com/forbusiness. LÀs resten av vÄr Startup Week-serie.

Foto: Flickr / Always Shooting