7 e-handelsföretag som kan hjÀlpa dig att sÀlja mer

7 e-handelsföretag som kan hjÀlpa dig att sÀlja mer

Ibland kommer innovation som en paradigmskiftande idé, och ibland kommer den som en enkel justering eller mutation av vanliga metoder. Dessa 7 företag ger innovation i alla former och storlekar till e-handeln.

NÄgra ett av dem kan hjÀlpa dig att sÀlja fler produkter och förbÀttra din verksamhet. FörestÀll dig vad du kan göra med flera! Oavsett om du Àr ny inom verksamheten eller en stor verksamhet, kommer dessa innovativa e-handelsföretag att hjÀlpa dig att krossa e-handel.

För att hjÀlpa till med tittarnas studsar och övergivningar spÄrar Granify anvÀndarnas mikrorörelser över din webbplats och jÀmför dessa mikromöbler med miljontals andra för att förutsÀga vilken invÀndning mot inköp som gÄr igenom dem.

Innan en tittare lÀmnar din webbplats utlöser Granify ett meddelande för att hantera deras förutspÄdda invÀndningar, vilket förbÀttrar dina omvandlingsfrekvenser under processen.

Shoppable lÄter dig sÀlja objekt pÄ din webbplats utan att behöva inventera, vilket gör det till ett utmÀrkt verktyg för dotterbolag, influenser och de som försöker sÀlja nÄgon annans produkter. Du kan till och med vara vÀrd för hela utcheckningsprocessen pÄ din webbplats med hjÀlp av deras Universal kundvagn.

Detta förbÀttrar kundupplevelsen och gör det uppriktigt sagt lÀttare för dig att sÀlja. Du kan lÀgga till dina egna produkter i Shoppable, eller sÄ kan du vÀlja mellan 25.000.000 produkter som redan ingÄr i Shoppables marknadsplats utan att behöva samarbeta med nÄgra mÀrken.

Movable Ink möjliggör och enkelt dynamisk e-postmarknadsföring för ditt varumÀrke. Du skapar strukturen (e-postmallar, kampanjer, utlösare) med hjÀlp av vilken e-posttjÀnst du föredrar, och Movable Ink tar hand om resten.

Programvaran spÄrar abonnentaktivitet pÄ din webbplats och visar sedan det mest relevanta innehÄllet eller erbjudandena för just den personen nÀr de öppnar e-postmeddelandet.

Denna “personalisering av ögonblicket” ger varje tittare en unik och personlig upplevelse som har visat sig ge ditt varumĂ€rke högre omvandlingsfrekvenser.

Whiplash ger din butik skalbar uppfyllelse pÄ begÀran. För mÄnga Àr det största hindret i e-handel inte att fÄ tittarna att bita. Det Àr att fÄ inventering frÄn punkt A till punkt B och se till att kunden har en bra upplevelse.

Whiplash gör det enkelt genom att integrera med din berÀttelse och behandla bestÀllningar för dig pÄ begÀran. FÄ bara tittarna att köpa, sÄ tar de hand om resten, varhelst dina produkter kan tillverkas eller lagras.

Detta underlÀttar ditt jobb med att driva en butik och hjÀlper dig ocksÄ att öka vinsten.

RetentionGrid hjÀlper till med kundretention. Enligt Harvard Business Review kan det kosta allt frÄn 5X till 25X mer för att fÄ en ny kund, och bara en 5-procentig ökning av kundretention kan öka vinsten med 25-95 procent.

RetentionGrid segmenterar kunder och anvÀnder automatiserade kampanjer (e-post, retargeting, etc.) för att hÄlla dem tillbaka. De hjÀlper dig att ÄterfÄ övergivna kunder och förvandla engÄngsköpare till lojala Äterkommande kunder.

Stripe gör betalningshantering för din butik super enkel. De Àr en av de sÀllsynta enhörningarna, sÄ stora nu att vi har glömt hur mycket de revolutionerade rymden.

Genom att placera utvecklare först gör de det enkelt att behandla engÄngskunder och betalande abonnenter, oavsett vilken plattform du har.

PriceWaiter hjĂ€lper din butik att konvertera jĂ€mförelseshoppare genom att göra det möjligt för kunder att förhandla om priset. Programvaran fungerar med vilken e-handelsplattform som helst och gör det möjligt för tittarna att “göra ett erbjudande” pĂ„ föremĂ„l som de kanske inte vill betala fullt pris för.

Du kan automatiskt acceptera eller avvisa deras erbjudande. Hur som helst, denna start garanterar att din butiks omvandlingsfrekvens ökar och, Ànnu viktigare, att du fÄr mer pengar.

LÀs mer om start av e-handel pÄ Tech.Co.