7 Housewarming presenter till teknikern i ditt liv

En krukvÀxt eller en flaska vin som anvÀndes för att klippa den vid hushÄllsfester. Men med teknik som gÄr in i alla aspekter av livet Àr det svÄrt att klara sig med nÄgot sÄ enkelt som en ormbunke. SÄ, om du verkligen vill imponera pÄ din tekniskt sinnade vÀn pÄ deras hushÄllsfest, kolla in dessa sju högteknologiska gÄvor de kan anvÀnda mÄnga dagar efter att fÀrgen torkar.

Amazon Echo

Visst, en butler skulle vara en ganska fantastisk hushÄllningsgÄva. Men eftersom det skulle vara ganska orimligt och oerhört dyrt, bör en anslut personlig assistent vara mer Àn tillrÀckligt. Produkter som Amazon Echo eller Google Home Àr estetiskt tilltalande och pratsamma bitar av artificiell intelligens som gör varje nytt hem till ett högteknologiskt smart hus.

Bluetooth högtalare

Varje hushÄllsfest behöver nÄgra solida lÄtar. Lyckligtvis behöver du inte ett massivt stereoanlÀggning för att fÄ festen igÄng. Bluetooth, trÄdlösa högtalare kan packa ett kraftfullt slag och de Àr enkla att stÀlla in för alla som har en smartphone.

Streaming Service Prenumeration

Det finns en god chans att din vÀn anvÀnder en streamingtjÀnst för att lyssna pÄ sitt favoritmÀrke. Var en vÀn och tÀck en mÄnad eller tvÄ av Spotify Premium, Google Play eller Amazon Music. Det kommer verkligen att lysa allas dag.

bÀrbar fotoskrivare

Inget nytt hus Àr komplett utan vackra bilder spridda över rummen. BÀrbara fotoskrivare kan hjÀlpa din vÀn att skriva ut direkt frÄn en smartphone, vilket gör det nÀstan för lÀtt att förvandla de oförglömliga digitala ögonblicken till mer pÄtagliga minnen.

UnderlÀgg med Wifi-lösenord pÄ dem

För hur viktigt WiFi-lösenordet Àr Àr de sÄ lÀtta att glömma. För att försÀkra dig om att varje enhet i en teknikers nya hushÄll Àr ordentligt ansluten, försök skriva ut WiFi-nÀtverksnamnet och lösenordet pÄ vissa anpassade underlÀgg. NÀsta gÄng nÄgon ber om lösenordet kan du bara be dem att titta under sin drink.

Smart glödlampa

Visst, normala glödlampor fungerar bra nÀr det gÀller att ge ljus, men tekniken bakom dem har inte riktigt utvecklats under större delen av förra seklet. Lyckligtvis, med uppfinningen av smarta glödlampor, har tekniker Àntligen ett bÀttre sÀtt att justera lamporna pÄ i sitt nya hus frÄn sin smartphone. Anslut bara dessa smarta lampor till en app pÄ din telefon.

Du behöver inte ta en förlÀngningssladd för att ansluta telefonen medan du kopplar av i soffan. Detta högteknologiska laddningsÀndbord frÄn Ikea kommer att göra tricket. Plus att det Àr snyggt! Ikea har en hel linje att vÀlja mellan som passar din vÀns inredning.

Hitta fler prylar för husvÀnliga gÄvor eller bara för dig pÄ Tech.Co