7 Kommunikations SaaS-produkter som alla företag bör övervÀga att anvÀnda

7 Kommunikations SaaS-produkter som alla företag bör övervÀga att anvÀnda

Software-as-a-Service (SaaS) med molnteknik börjar bli en norm. Angel List rapporterar 11 325 SaaS-startups med ett genomsnittligt vÀrde pÄ 4,3 miljoner dollar. Dessa verktyg kan hjÀlpa dig att vÀxa bÄde internt och externt, sÀrskilt nÀr det gÀller kommunikation.

Vi frÄgade sju företagare vilka SaaS-produkter som Àr mest attraktiva och varför. Kolla in deras svar och undersök vÀrdet av följande produkter för din start.

Vi anvÀnder Ring Central eftersom det eliminerar behovet av en lokal vÀxel för privat kontor för att ha ett komplett företagstelefonsystem. Molnet ger samma kapacitet till en brÄkdel av kostnaden. Rörligheten den erbjuder Àr utmÀrkt: vi kan bokstavligen ta ut hela vÄrt telefonsystem frÄn kontoret, vidarekoppla samtal till vÄra mobila enheter och övervaka all aktivitet via appen.

– Jonathan Long av Marknadsdominansmedia

Genom att anvĂ€nda ett virtuellt PBX-telefonsystem och TollFreeForwarding har vi kunnat utöka vĂ„r verksamhet avsevĂ€rt. Genom att skapa lokala och avgiftsfria nummer i en mĂ€ngd olika lĂ€nder kan vi marknadsföra till internationell publik och betjĂ€na dem pĂ„ sitt eget sprĂ„k. Även om alla telefonlinjer vidarebefordras till vĂ„ra amerikanska kontor, har varje linje en infödd talare som kan hjĂ€lpa individer i olika lĂ€nder.

– Marcela De Vivo frĂ„n Gryffin

Vi anvÀnder Grasshopper eftersom det skyddar personalen för vÄra anstÀllda som svarar pÄ samtal och nÄr ut till kunderna. Det integreras ocksÄ enkelt i ett röstkommandosystem dÀr de anstÀllda som anvÀnder systemet Àr bara ett klick frÄn att fÄ kontakt med kunderna och vice versa. Jag har alltid anvÀnt det och har aldrig haft nÄgra klagomÄl om deras anvÀndargrÀnssnitt.

– Rob Fulton frĂ„n Rob Fulton

Vi Ă€r fans av Google Hangouts. Google Hangouts Ă€r det enklaste sĂ€ttet att snabbt röst- och videochatta med en eller flera personer bĂ„de interna eller externa för organisationen. Kraftfulla verktyg som möjligheten att vara vĂ€rd för levande hangouts – som strömmar till YouTube och ringer direkt telefonnummer till en konferens – gör det Ă€nnu mer mĂ„ngsidigt. BĂ€st av allt, det Ă€r gratis.

– Nanxi Liu frĂ„n ENPLUG

Sqwiggle Àr utmÀrkt för fjÀrrlag eftersom du inte bara kan kommunicera med resten av ditt team, du kan enkelt engagera dig med dem under hela arbetsdagen. De har en innovativ produkt med click-to-talk och omedelbar video. Detta gör att du kan hÄlla nÀra kontakt med ditt team och bygga en stark avlÀgsen kultur.

– Randy Rayess frĂ„n VenturePact

VÄr personal Àr baserad pÄ distans runt om i vÀrlden, och Skype vinner för sin universalitet. Alla vet det och vet hur man anvÀnder det. Det Àr kostnadseffektivt för vÄr verksamhet, och vÄra kunder föredrar att anvÀnda det framför nÄgra av de nyare SaaS-produkterna för röstkommunikation. Vi anvÀnder den för chattar för företag och team, röst och för överföring av smÄ filer. Vi har inte behövt leta nÄgon annanstans efter kommunikationsverktyg.

– Jared Brown frĂ„n Talentopol

Switch Àr ett virtuellt telefonsystem tillverkat av samma kille som uppfann Google Voice och UberConference. Switch har ett enkelt och rent anvÀndargrÀnssnitt, samt alla funktioner och funktioner som du hoppas pÄ i ett modernt telefonsystem. Det upphör aldrig att förvÄna mig hur lÄngt telekom har legat efter nÀr det gÀller funktioner och funktionalitet. Switch ger mig hopp!

– Danny Boice frĂ„n Lita pĂ„