7 Online Life Hacks som hjÀlper dig att behÀrska 2017

7 Online Life Hacks som hjÀlper dig att behÀrska 2017

Är det inte super frustrerande nĂ€r du mĂ„ste göra en timmes forskning för att hitta det du letar efter pĂ„ internet? Har du nĂ„gonsin försenat att göra saker som du vet kommer att ta en stor bit av din tid? Lyckligtvis har mĂ„nga intelligenta individer gjort jobbet Ă„t dig sĂ„ att du nu kan ta hand om dessa uppgifter pĂ„ bara nĂ„gra minuter.

HÀr Àr 7 livshacks online som tar hand om mÄnga av livets smÄ problem:

1. Google Chrome-tillÀgg TLDR

“För lĂ€nge; lĂ€ste inte ”, eller TLDR, Ă€r ett tillĂ€gg som du kan lĂ€gga till i din Google Chrome-webblĂ€sare som har en sammanfattning, bredvid den korta, medelstora, lĂ„nga och originalversionen av artiklar. Detta gör att du kan fĂ„ alla viktiga punkter frĂ„n artikeln utan att lĂ€sa hela saken!

Den korta versionen Àr cirka 25 procent av originalartikeln, medan den medellÄnga versionen Àr cirka 50 procent och den lÄnga Àr cirka 75 procent.

2. Se onlineguiden

Watch Online Guide Àr en onlineplattform som lÄter dig söka i alla filmer eller tv-program och sedan leder dig till de bÀsta webbplatserna dÀr du kan titta pÄ den. Nu behöver du inte gÄ till varje underhÄllningsleverantör och göra manuella sökningar för att se att de har det du vill se. Du kanske stöter pÄ en ny leverantör som du verkligen gillar och ocksÄ vill hÄlla fast vid.

3. Rulla ur

Om du hatar att se din e-postinkorg full pÄ grund av prenumerationsmeddelanden, sÄ Àr det hÀr hacket för dig. Det lÄter dig se en lista över alla dina prenumerationsmeddelanden direkt och hjÀlper dig att avsluta prenumerationen pÄ de du inte vill ha. Dessutom Àr Unroll gratis!

4. Google ÖversĂ€tt

NÀr du korrekturlÀser allt du skriver kan det ta evigt eftersom du kan behöva lÀsa igenom samma mening för att se om det verkligen lÄter fel eller om din hjÀrna inte förstÄr vad du just skrev. TyvÀrr garanterar inte ens att spendera mycket tid att du kommer att fÄnga alla dina misstag. Oavsett om det Àr ett e-postmeddelande eller en uppsats för skolan, bara kopiera och klistra in den i google translate. HÄll sprÄket detsamma och lÄt Google lÀsa det för dig. Detta kan hjÀlpa dig att höra udda klingande meningar och till och med fÄnga nÄgra mindre skrivfel.

5. Amazon

Miljontals mÀnniskor köper saker frÄn Amazon. Visste du dock att priserna ibland sjunker strax efter att du köpt nÄgot? Naturligtvis gjorde du det! Men visste du att om priset sjönk inom 7 dagar efter att du köpte produkten kan du ringa Amazon sÄ kommer de att Äterbetala prisskillnaden? Det Àr extra pengar som du ursprungligen inte skulle fÄ tillbaka och om du Àr som de flesta i vÀrlden kommer du att Àlska att ha lite pengar tillbaka.

6. BÀr pÄ TV

Om du nÄgonsin har undrat vad dina favoritskÄdespelare hade pÄ sig och var du kunde fÄ det, behöver du inte undra mer. BÀr pÄ TV visar allt detta Ät dig. De lÀgger upp klÀdselns namn, företaget som sÀljer det, priset samt en bild av skÄdespelaren och klÀdmodellen. Nu kan du klÀ dig som du alltid har velat och se ut som en kÀndis.

7. Google den specifika sidan

Vissa mĂ€nniskor kommer inte ihĂ„g hur man hittar artikeln de var pĂ„ för en vecka sedan, men de kĂ€nner till webbplatsen och Ă€mnet. Det Ă€r tillrĂ€ckligt med information för att hitta den via Google! Allt du behöver göra Ă€r att skriva i sökfĂ€ltet “site: websitename.com topic” och sedan ska det vara pĂ„ första resultatsidan.

MÄnga har arbetat hÄrt för att lösa mÄnga av dagens problem eller olÀgenheter. Dra nytta av deras hÄrda arbete och njut av tiden du sparar tack vare dessa online-hacks.