7 webbplatser som hÄller entreprenörer i fart pÄ de senaste trenderna

7 webbplatser som hÄller entreprenörer i fart pÄ de senaste trenderna

Det finns en viss typ av entreprenör som Àlskar en bra sidolÀge. Alternativen Àr vÀletablerade: eBay-blÀddring, Dropshipping och affiliate-marknadsföring via en nischwebbplats Àr praktiskt taget troper. Men för att fÄ fotfÀste mÄste du vÀlja en trend som folk bryr sig om. Och med tanke pÄ den oÀndliga naturen hos internettrender, sÄ behöver du sÄ smÄningom en ny.

Hur kan du enkelt följa de senaste trenderna? Det Àr frÄgan som r / entreprenören subreddit nyligen tacklade, och hÀr Àr nÄgra av de alternativ som de bestÀmde sig för.

Denna webbplats Ă€r inriktad pĂ„ att bryta nyheter om “marknadsföringsrelaterade trender och branschförĂ€ndringar.” De har en specialitet inom e-handel, sĂ„ det hĂ€r Ă€r definitivt en webbplats att vara uppmĂ€rksam pĂ„ om du vill hĂ„lla dig uppdaterad om de internettrender som Ă€r mest relevanta för webbhandlare.

Google kan ge dig in pĂ„ de viktigaste trenderna, som definieras av vad de flesta söker efter. Sök bara efter din produkt eller tjĂ€nst i Google Trends, blĂ€ddra ner till avsnittet “relaterade frĂ„gor” och vĂ€lj alternativet “stigande” för att fĂ„ en glimt av vad som vĂ€xer.

KundtillvĂ€xtkonsultation Prophet driver en blogg som fokuserar pĂ„ de tre primĂ€ra omrĂ„den som den kĂ€nner till, eftersom dess Om-sida förklarar: ”skapa relevanta varumĂ€rken och kundupplevelser; driva pĂ„ accelererade tillvĂ€xtstrategier; och utnyttja digital som en transformerande kraft. ”

Den hĂ€r snabba bloggen uppdateras ofta och fokuserar pĂ„ de mest banbrytande trenderna – inte nödvĂ€ndigtvis sĂ„dana som kommer att bli allmĂ€nt anpassade. Men igen, nĂ€r en trend Ă€r allmĂ€nt kĂ€nd, Ă€r det inte mycket av en trend.

Den hÀr bloggen gör vad den sÀger pÄ burken: Citerar och analyserar coola affÀrsidéer.

Och sÄ gör den hÀr, som har presenterats pÄ webbplatser inklusive Hubspot och Entrepreneur.com.

Grundad av trend- och innovationsexperterna Piers Fawkes och Hedy Parsia, den hÀr webbplatsen erbjuder massor av insikter och hÀndelser bortom sin blogg, men att hÄlla koll pÄ bloggen eller nyhetsbrevet garanterar att du hÄller dig uppdaterad om marknadsföring och mediatrender.

LÀs mer om de senaste marknadsföringsstrategierna pÄ TechCo.