8 Columbus Startups TĂ€vlar i Rise of the Rest Startup Bus Tour

8 Columbus Startups TĂ€vlar i Rise of the Rest Startup Bus Tour

Det finns inget bÀttre Àn en liten starttÀvling för att fÄ dig att uppskatta ditt ekosystem. Det motiverar grundare, stimulerar innovation och injicerar lite vÀlbehövligt kapital i vilken stad som helst som vill göra teknik till en prioritet. Och om du letar efter en landsomfattande tÀvling som gör allt detta och mer, leta inte lÀngre Àn Rise of the Rest Startup Bussresa.

Leds av före detta VD för AOL, Steve Case, Àr Rise of the Rest en startbuss som besöker mindre ekosystem för att göra det lÀttare att starta ett företag. Turnén kommer att besöka fem stÀder pÄ fem dagar och Steve Case investerar personligen totalt 500 000 $ i lokala startups.

Vid varje hÄllplats finns det chattar och glada timmar i nÀtverk, liksom en tÀvling dÀr Steve Case bestÀmde vilken start som ska Äka hem med en investering pÄ 100 000 dollar. Och de företag som tÀvlar i Är Àr en kraft att rÀkna med.

För att ge nystartade företag en bÀttre uppfattning om hur han kan lÀgga upp honom skapade Steve Case den hÀr videon med viktiga tips:

I den sjÀtte Ätergivningen av Rise of the Rest-turnén stannar Steve Case tillsammans med JD Vance i Harrisburg, Lancaster och York, Pennsylvania, Ann Arbor, Michigan, Indianapolis, Indiana, Columbus, Ohio och Green Bay, Wisconsin . TechCos egen Frank Gruber kommer att delta i turnén vid olika hÄllplatser, sÄ om du Àr intresserad av att delta i festligheterna frÄn 10 oktober till 17 oktober, se till att svara hÀr.

Möt nu de Ätta startups som tÀvlar under Rise of the Rest-tÀvlingen i Columbus och gör dig redo för en vecka med innovativt tÀnkande och entreprenörspÀnning!

SVI Àr ett automatiserat detaljhandelsteknikföretag som tillhandahÄller mjukvarulösningar för intelligent försÀljning. Enkelt uttryckt gör de varuautomater smarta.

Detta företag Àr banbrytande för anvÀndningen av artificiell intelligens för överleverans (OTT) -leverans och erbjuder en plattform för mobil innehÄllsleverans, trÄdlös teknik och mobilapplikationer.

SafeChain eliminerar bedrÀgerier och ineffektivitet i fastighetstransaktioner med blockchain. Produktens utveckling kommer i slutÀndan att sluta med en peer-to-peer-marknadsplats för fastigheter.

Nikola Labs skapar trĂ„dlösa kraftlösningar för Internet of Things genom att konvertera omgivande RF-signaler – som Wi-Fi, Bluetooth och LTE – till anvĂ€ndbar likström som Ă€r idealisk för sensorer och enheter.

Auditgraph

Auditgraph tillhandahÄller en teknologibaserad tjÀnst som helt hanterar arbetsflödet för efterlevnad av mÀrkning i lÀkemedelsindustrin.

SHARE strÀvar efter att förbÀttra den högre utbildningen. Deras organisation Àr utformad för utbildning och miljömÀssig hÄllbarhet. De fÄr elektroniskt avfall, kasserar det ordentligt, fÄr medel frÄn de vÀrdefulla Ätervinningsbara produkterna och gör det till stipendiemöjligheter.

Liberty samlar transportalternativ och transportkunder för landsbygdssamhÀllen och sjukvÄrdsindustrin och förbinder dem i nöd med dem som tillhandahÄller tjÀnster.

MentorcliQ-programvaran (SaaS) hjÀlper företag att ansluta varje anstÀlld med en bra mentor för att engagera, utveckla och behÄlla sin topptalent.