8 sÀtt att bygga upp ditt cybersÀkerhetsförsvar

8 sÀtt att bygga upp ditt cybersÀkerhetsförsvar

Yahoo meddelade ett sĂ€kerhetsbrott i slutet av förra Ă„ret, totalt över en miljard komprometterade konton. Enligt The New York Times sa kritiker att internetföretagets jĂ€tte “har en lĂ„ng vĂ€g att gĂ„ för att komma ikapp dessa hot.” Förutom att företag mĂ„ste förbĂ€ttra sin cybersĂ€kerhet mĂ„ste anvĂ€ndarna vara proaktiva för att Ă€ndra sina lösenord och stĂ€lla in autentiseringsverktyg.

Vi frÄgade Ätta företagare, i kölvattnet av senaste cyberattacker, hur de aktivt stÀrker sitt företags cybersÀkerhet. Kolla in deras svar nedan och se till att cybersÀkerhet Àr en prioritet för din start:

HÄll firmware och brandvÀggar uppdaterade

Jag har mitt tekniska supportteam att hÄlla koll pÄ alla uppdateringar för att stÀrka sÀkerheten för vÄr online-nÀrvaro. De arbetar aktivt med den senaste firmware och uppdateringar för att sÀkerstÀlla att vi Àr skyddade pÄ alla fronter. Vi har ocksÄ en policy för att byta lösenord ofta för varje anstÀlld.

– Nicole Munoz frĂ„n Börja ranka nu

AnvÀnd ett lösenordshanteringssystem

Vi ber alla att anvÀnda ett lösenordshanteringssystem som 1Password eller Dashlane. Jag har ocksÄ anvÀnt system som Okta för att hantera behörigheter. Slutligen utbildar vi anstÀllda att aldrig dela lösenord via e-post, Slack eller andra skriftliga kommunikationsformulÀr.

– Adelyn Zhou frĂ„n TOPPBOTS

Investera i Bank-Caliberskydd

Vi tar integritet och sÀkerhet pÄ allvar. Som ett fintechföretag hanterar vi mycket kÀnslig information, sÄ vi arbetar med betrodda, bankkaliberleverantörer pÄ samma nivÄ som andra investeringsplattformar online. Vi har ocksÄ anstÀllt ingenjörer med erfarenhet av att bygga digital infrastruktur hos stora företag som har skalats till hundratals miljoner dollar i intÀkter.

– Nav Athwal frĂ„n RealtyShares

Inaktivera Ätkomst för avslutade anstÀllda

SÄ snart vi sÀger upp en anstÀlld inaktiverar vi deras tillgÄng för att hÄlla vÄra konton sÀkra. Detta tar bort alla frestelser i deras Ànde och gör det möjligt för oss att sÀnka risken för en cybersÀkerhetsfrÄga i framtiden.

– Daisy Jing av Förvisa

Gör sÀkerheten enklare

Vi utformar vÄra system för sÀkerhet, men det Àr fortfarande för lÀtt för icke-expertklienter att riskera sig sjÀlva. Det rÀcker inte att tillhandahÄlla verktygen för att bygga sÀkra plattformar. Vi mÄste göra det lÀttare för kunder att implementera sÀkra lösningar. Vi övervÀger hur man bÀttre kan anvÀnda tvÄfaktorautentisering, certifikatbaserade inloggningar och proaktiv sÀkerhetsanalys.

– Vik Patel frĂ„n Framtida vĂ€rd

Hyra en hackare

Det bÀsta sÀttet att avgöra vilka potentiella sÀkerhetsövertrÀdelser du kan ha Àr att anstÀlla en hackare som har erfarenhet av att identifiera och utnyttja kryphÄl. Vi har anstÀllt oberoende entreprenörer som tillhandahÄller denna tjÀnst och ger oss rekommendationer för att förbÀttra sÀkerheten.

– Marcela De Vivo frĂ„n Gryffin

Övervaka hur och var din information anvĂ€nds

Jag rekommenderar att alla börjar övervaka onlineanmÀlningar om deras personliga namn och varumÀrke. Det Àr inte bara datalÀckage och intrÄng du behöver oroa dig för. Det Àr ocksÄ var, nÀr och hur din information anvÀnds nÄgon annanstans. Google Alerts Àr en bra start, men det finns gott om premiumlösningar ocksÄ.

– Zac Johnson frĂ„n Blogger

Ha en snabb svarplan

Även om förebyggande Ă€r nyckeln till onlinesĂ€kerhet, Ă€r det ocksĂ„ viktigt att ha planer pĂ„ plats sĂ„ att du kan svara omedelbart vid eventuella intrĂ„ng. Detta inkluderar avslöjande, nĂ„got som har ifrĂ„gasatts i de senaste övertrĂ€delserna.

– Sam Saxton frĂ„n Paragon trappor

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. I samarbete med Citi lanserade YEC nyligen BusinessCollective, ett gratis virtuellt mentorprogram som hjÀlper miljontals företagare att starta och vÀxa företag.