8 startande fastigheter som gÄr med i MetaProp NYC Accelerator Cohort

8 startande fastigheter som gÄr med i MetaProp NYC Accelerator Cohort

Med ett rykte som ”staden som aldrig sover” Ă€r New York alltid pĂ„ jakt efter nya och innovativa fastighetsmöjligheter. NĂ€r allt kommer omkring, med en befolkning pĂ„ mer Ă€n 8 miljoner, Ă€r det inget omöjligt att hitta en prisvĂ€rd och mysig plats att bo. Men om det finns en grupp mĂ€nniskor som kan lösa problemet Ă€r det företagare. Och de har en accelerator som sĂ€kerhetskopierar dem.

MetaProp NYC har tillkÀnnagett sin senaste acceleratorgrupp av nystartade fastigheter och de Àr tekniska skulle kunna hitta en plats att bo mycket enklare i Big Apple. FrÄn smarta heminnovationer till datadrivna programvaror för fastighetsförvaltning, dessa fastighetsstartare Àr beredda att föra industrin in i 2000-talet. Och uppriktigt sagt Àr det dags.

“VĂ„r inkommande acceleratorkohort Ă€r ett tecken pĂ„ den allt snabbare globala tillvĂ€xten och efterfrĂ„gan pĂ„ tekniska lösningar i hela fastighetens vĂ€rdekedja”, sĂ€ger Aaron Block, grundare och vd för MetaProp NYC i ett uttalande.

Om du Ă€r intresserad av att lĂ€ra kĂ€nna nystartade fastigheter som kan förĂ€ndra hur New York-borna hittar ett hem, en lĂ€genhet eller en ombyggd garderob ovanför en bodega, kolla in startupsna nedan och klicka pĂ„ deras webbplatser för att se vad de ‘ re upp till:

BlocPower marknadsför och finansierar en portfölj av förnybar energi och energieffektivitetsteknologi till kyrkor, skolor, smÄföretag och ideella organisationer i amerikanska inre stÀder som Àr underartade.

Doorport (New York, NY)

Doorport Àr en smartphone-videointercom som skapar en helt ny upplevelse för gÀster, boende och personal.

Hoozip (Washington, DC)

Hoozip erbjuder verktyg och en online community för fastighetsgrossister och investerare.

Irene (New York, NY)

Irene bygger en lösning för Àldre husÀgare att fÄ tillgÄng till sitt bostadskapital pÄ ett enkelt och bekvÀmt sÀtt utan att komma i skuld.

OnSiteIQ (New York, NY)

OnSiteIQ Àr en sÀkerhetsanalysplattform som gör det möjligt för byggföretag att dokumentera och inspektera en webbplats genom 360-graders bilder.

Effektivisera (San Francisco, CA)

Streamline hjÀlper fastighetsbranschen att fatta datadrivna beslut genom att förutsÀga resultatet av ett beslut innan det fattas.

Travtus (Singapore / London)

Travtus förmedlar AI och maskininlÀrning till fastighetsförvaltning genom att lÄta hyresgÀster begÀra underhÄll frÄn sin telefon och för chefer och arbetare att hÄlla koll pÄ arbetet.

WeSmartPark Ă€r en mobilapplikation som hjĂ€lper anvĂ€ndare att hitta parkering i Barcelona och Madrid och beskriver sig sjĂ€lv som “Airbnb för parkering, men automatisk.”

LÀs mer om startacceleratorer pÄ TechCo