800 startups, entreprenörer och innovatörer till FCC: Skydda nÀtneutralitet

800 startups, entreprenörer och innovatörer till FCC: Skydda nÀtneutralitet

NÀtneutralitet har varit ett mycket debatterat Àmne inom tekniksektorn i nÄgra Är. Medan tidigare president Obama gjorde ett bra jobb med att införa lagar för att skydda den, Àr innovatörer runt om i vÀrlden nu oroliga för framtiden för nÀtneutralitet. Lyckligtvis Àr nystartade företagare proaktiva för att se till att smÄföretag kan konkurrera pÄ lika villkor utan hotet att deras tjÀnster kommer att diskrimineras av stora kabel- och trÄdlösa företag.

Motor, Y Combinatoroch TechstjÀrnor har organiserat en samling med 800 nystartade företag, innovatörer, investerare och organisationer för entreprenörsstöd frÄn alla 50 stater för att ta stÀllning mot dem som funderar pÄ att avveckla nÀtneutralitet och de lagar som skyddar det. Brevet, som innehÄller namnen pÄ de 800 inblandade organisationerna, riktar sig till FCC.

”FramgĂ„ngen för Amerikas startekosystem beror pĂ„ mer Ă€n förbĂ€ttrade bredbandshastigheter. Vi Ă€r ocksĂ„ beroende av ett öppet internet – inklusive verkstĂ€llbara regler för nĂ€tneutralitet som sĂ€kerstĂ€ller att stora kabelföretag inte kan diskriminera mĂ€nniskor som oss, ”skrev författarna till brevet. “Vi Ă€r djupt bekymrade över din avsikt att Ă„ngra den befintliga rĂ€ttsliga ramen.”

I brevet beskrivs vidare vikten av nÀtneutralitet för entreprenörsprocessen, sÀrskilt det faktum att ett öppet internet skulle öppna dörrarna för ett stort antal problematiska affÀrsbeteenden. Det föresprÄkar kraftigt nÀtneutralitet och sÀger att företag inte ska tvingas betala vÀgtullar för att konkurrera, sÀrskilt i ett kapitalistiskt samhÀlle som det hÀr.

”Utan nĂ€tneutralitet skulle de etablerade aktörerna som ger tillgĂ„ng till Internet kunna vĂ€lja vinnare eller förlorare pĂ„ marknaden. De kan hindra trafik frĂ„n vĂ„ra tjĂ€nster för att gynna sina egna tjĂ€nster eller etablerade konkurrenter. Eller sĂ„ kan de införa nya vĂ€gtullar pĂ„ oss och hindra konsumenternas val. Dessa Ă„tgĂ€rder hindrar direkt en entreprenörs förmĂ„ga att starta ett företag, omedelbart nĂ„ en global kundbas och störa en hel bransch. ”

Om du Àr intresserad av att visa ditt stöd för denna rörelse kan du skriva under brevet hÀr. Och om du inte tror att nÀtneutralitet kommer att hjÀlpa ditt företag att blomstra, tÀnk igen.