9 Edtech Startups för att gÄ med i LearnLaunchs 2017-kohort

9 Edtech Startups för att gÄ med i LearnLaunchs 2017-kohort

Att odla en start i edtech-utrymmet kan vara extremt utmanande. FrÄn antagande och utbildning av slutanvÀndaren till reglering och hantering av skolsystem finns det stÀndiga vÀgbultar som grundare mÄste övervinna.

PÄ Boston-baserad edtech-accelerator LearnLaunch, de Àr hyperfokuserade pÄ att utvidga innovationen i denna bransch och hjÀlper startups genom att tillhandahÄlla fröfinansiering, mentorskap, personlig utveckling och ett nÀtverk fyllt med utbildningsexperter som hjÀlper dem att vÀxa. Alumni till acceleratorn inkluderar Cramfighter, Edumetrics, Cognii och Cuethink.

Under 2017 tar LearnLaunch med sig 9 nya kohorter för att gÄ med i Boost-programmet som kommer att fÄ upp till $ 70 000 i finansiering för att fortsÀtta att utöka sitt fotavtryck och inverkan i den bredare inlÀrningsmiljön och vistas i Boston de nÀrmaste fyra mÄnaderna. Startups kommer frÄn en mÀngd olika marknader inklusive: K-12, högre utbildning, förskoleutbildning och fortbildning.

Detta företag skapade ett blockbaserat, programmatiskt, datorstödd designverktyg som gör det möjligt för K-12-studenter att skapa sina egna objekt som enkelt kan skrivas ut i 3D.

Choosito! (Philadelphia, PA)

Detta företag Àr ett NSF-finansierat sökmotorverktyg för studenter med förbÀttrade filter för sÀkerhet, lÀsnivÄ och ÀmnesomrÄde, vilket ger skolorna möjlighet att anpassa och övervaka elevernas tillgÄng till kostnadsfria OER-resurser av hög kvalitet.

Creatr (New York, NY)

Creatr Àr en kunskaps- och mentorplattform för de kreativa branscherna med ett unikt bi-modalt system som parar interaktiv live-streaming med on-demand 1: 1-konsultationer.

IntrÀde (Cochin, Indien)

Entry Àr en plug-and-play-testförberedelseplattform för tÀvlingsprov i Indien. 400+ lÀrare och 35 000 + elever har hittills anvÀnt Entri med mer Àn 8 miljoner frÄgor frÄn studenter.

LearnBolt (Boston, MA)

Detta företag tillhandahĂ„ller en ny ras av mobil utbildning som förĂ€ndrar sĂ€ttet att samla, organisera och dela affĂ€rs kunskap för att möta behoven i dagens “Nu” informationsĂ„lder.

Schola (Phoenix, AZ)

Schola Àr ett edtech-företag som fokuserar pÄ att effektivisera rekryterings- och inskrivningsprocessen för alla offentliga och privata förskolor.

SchoolHack Ă€r den första studentdrivna innovativa personaliserade inlĂ€rningsplattformen, LiFT ℱ som arbetar i hela distrikt för att omvandla tankesĂ€tt, bryta ner silor och ge eleverna möjlighet att ta ansvar för sitt lĂ€rande.

Denna start utformar edtech-spel med finansiell kompetens. Dess första spel, Credit Stacker, det enda kreditspelet i vÀrlden, lÀr mÀnniskor att hantera och tolka kreditrapporter.

Unruly Studios (tidigare kÀnd som JumpSmart) utmanar barn i Äldrarna 6-12 att skapa sina egna regler för kreativt spel genom att lÀra sig att koda fysiska objekt som interagerar med vÀrlden.

LÀs mer om edtech-startups runt om i landet pÄ Tech.Co.