9 plattformar som hÄller dig upphetsad över videoinnehÄll efter Vine

9 plattformar som hÄller dig upphetsad över videoinnehÄll efter Vine

Vine, den TwitterÀgda videoplattformen, meddelade i slutet av förra Äret att den stÀngdes. Populariteten för Vine höjdes redan 2013 tack vare nyheten i sina korta, loopande videor som inspirerade kreativitet inom komedi, konst, sport, musik och dans. Men nu med slutet Vine letar marknadsförare nÄgon annanstans för att investera i videoinnehÄll.

Vi frÄgade nio entreprenörer frÄn Young Entrepreneur Council (YEC) var de Àr mest glada att experimentera med videomarknadsföring i framtiden efter Vines fall. Kolla in deras svar nedan sÄ blir du bara upphetsad efter era-vintern:

Vad jag gillar med Facebook Live Àr att det Àr enkelt att integrera med andra Facebook-funktioner, till exempel din tidslinje och företagssida. Med den hÀr funktionen kan du ocksÄ engagera dig med dina följare medan videohÀndelsen pÄgÄr. Eftersom Facebook Àr sÄ enormt kommer det troligtvis att dominera marknaden för livevideo.

– Shawn Porat frĂ„n LĂ„ngt ifrĂ„n

Vi anvÀnder redan Vimeo för att publicera vÄra webbseminarier och andra videor, men jag skulle gÀrna vilja anvÀnda videomarknadsföring mer, frÀmst för att se innehÄll berÀttar en helt annan historia Àn att lÀsa innehÄll. Det kan vara ett bra sÀtt att verkligen identifiera företagets kultur och budskap eftersom du ser det i praktiken.

– Kelsey Meyer frĂ„n Inflytande & Co.

Med introduktionen av Instagrams 60 sekunder lÄnga videofunktioner Àr det nu möjligt att ta med videoinnehÄll till vÄra kunder. NÀrmare bestÀmt öppnar detta för vÄrt evenemangshostningsföretag dörren till mer originalinnehÄll som instruktionsvideor eller genomgÄngar av arenor som visar platser som Àr vÀrd pÄ vÄr webbplats för potentiella kunder.

– Jayna Cooke frĂ„n EVENTup

2016 var Snapchat-Äret, och jag förutspÄr att 2017 kommer att bli Ànnu större för den plattformen nÀr de lanserar nya funktioner för att hÄlla sig före Instagram Stories. Denna sociala plattform har en helt annan instÀllning till delning och engagemang Àn alla andra, sÄ vÄrt team ser fram emot att öka vÄr nÀrvaro dÀr.

– Leila Lewis frĂ„n Bli inspirerad PR

Periscope ser ut som det kan vara nÀsta stora plats att experimentera med video marknadsföringsinnehÄll. Jag ser fram emot att se hur mÀnniskor börjar integrera det bÀttre i produktlanseringar, bakom kulisserna och andra kreativa anvÀndningsomrÄden.

– Adam Steele frĂ„n Domaren

Magisto Àr ett enkelt verktyg att anvÀnda och erbjuder betydande rÄd om hur man skapar det mest övertygande videoinnehÄllet. Det Àr ocksÄ mycket överkomligt, vilket gör det bra för nystartade företag att komma in pÄ videoinnehÄllstrenden.

– Angela Ruth frĂ„n PĂ„ grund av

Wistia

Som ett mjukvaruföretag som betjÀnar företag Àr utbildning av vÄra kunder och fÄ leads viktiga delar av vÄr strategi för videomarknadsföring. Med Wistia anvÀnder vi vÄr egen mÀrkesspelare för att samla in leads, kapitelvideor för enkel konsumtion och förbÀttra vÄr organiska trafik med bÀttre SEO-verktyg.

– Brian Bosche frĂ„n Backe

Jag publicerar utdrag av mina YouTube-videor för att utbilda vÄra följare. Vi frÀmjar ocksÄ vÄrt föresprÄkande för att stÀrka och uppmuntra kvinnor genom att förvisa deras underlÀgsenhet och osÀkerhet. Jag anvÀnder dessa videor för att beröra deras hjÀrtan och fÄ dem att se vÄrt företags vision eller uppdrag i en glimt. Det Àr effektivt eftersom vi fÄr röra mÀnniskors hjÀrtan och vinna dem genom att fÄ dem att veta vad de behöver utan att tvinga dem.

– Daisy Jing av Förvisa

Virtuell och förstÀrkt verklighet

NÀsta medium för bra videoinnehÄll kommer att vara i VR och AR. Vi har sett en svÀngdörr av plattformar som betecknas som störande kraft i video. Skillnaden har varit centrerad kring stil nÀr det verkliga hindret alltid har varit teknik. Sociala nÀtverk kommer att fortsÀtta att bÀra vattnet, men den kommande AR- och VR-konsumentvÄgen kommer att förÀndra innehÄllslandskapet drastiskt.

– Nav Athwal frĂ„n RealtyShares

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. I samarbete med Citi lanserade YEC nyligen BusinessCollective, ett gratis virtuellt mentorprogram som hjÀlper miljontals företagare att starta och vÀxa företag.