9 Skrivverktyg för att skapa innehÄll av hög kvalitet

BedrÀgerier, smarta pÄsar och festmÄnader

Om du vill skriva professionellt pĂ„ 2000-talet mĂ„ste du vara snabb pĂ„ de bĂ€sta verktygen som du kan anvĂ€nda för att bli en bĂ€ttre och mer produktiv innehĂ„llsskapare. Även om du Ă€r en av dessa författare som du gör och Microsoft Word Ă€r det enda skrivverktyget du accepterar, kan det inte skada att prova nĂ„got nytt.

Internet Ă€r fyllt till randen med verktyg som hjĂ€lper mĂ€nniskor att skriva och skapa innehĂ„ll för sina webbplatser, bloggar och andra plattformar. Problemet Ă€r, vilket verktyg Ă€r bĂ€st? Tja, den bĂ€sta Ă€r den som bĂ€st passar dina behov. HĂ€r Ă€r en lista med dina potentiella favoriter för innehĂ„llsskapande – alla fantastiska för vad de Ă€r gjorda för.

List.ly

Detta Àr ett fantastiskt verktyg för enkel anvÀndning för att skapa interaktiva listor. Skapa en ny lista, lÀgg upp den pÄ din webbplats eller blogg och anvÀndare kan rösta pÄ objekt i din lista eller lÀgga till sina egna. Det Àr ett utmÀrkt sÀtt att engagera sig i din gemenskap genom att ta reda pÄ mer om dem och vilken typ av innehÄll de gillar. En du kan samla mer innehÄll samtidigt, hur bra Àr det?

Essaywriter.pro

Detta Àr en fantastisk tjÀnst för innehÄllsskapande. NÀr du behöver nÄgot skrivet och du inte kÀnner till Àmnet tillrÀckligt bra, varför inte frÄga en professionell? Dessa killar redigerar mestadels akademiska uppsatser för studenter, men de kan göra nÀstan alla skrivjobb. De hittar nÄgon som Àr specialiserad pÄ Àmnet du behöver skriva om.

Hemingway redaktör

Ett kraftfullt verktyg som författare kan anvÀnda för att analysera sitt arbete. Mata in din text och appen fÀrgkodar den och pekar pÄ saker som du kanske vill Àndra. MÄlet hÀr Àr att nÄ Hemingways egen standard för förenklad komplexitet. Meningar som Àr för lÄnga och klumpiga, fraser i passiv röst, adverb och ord som du kan Àndra för enklare Àr alla markerade för din bekvÀmlighet.

Ord 2

Detta Àr en enkel, strömlinjeformad textredigeringsprogramvara över plattformen. De viktigaste funktionerna hÀr Àr den underskattade designen och plattformsfunktionen, för att inte tala om kortkommandon. Perfekt för alla dina Apple-filer dÀr ute, spill inte din platta vita av spÀnning!

Evernote

Evernote Àr en gammal favorit. GrundlÀggande funktioner inkluderar att skapa urklipp frÄn webbsidor du vill spara och synkronisera över alla plattformar. Om du vill fÄ ut det mesta av Evernote mÄste du köpa premiumversionen, som lÄser upp upp till 10 GB lagring och tillgÄng till anteckningar nÀr du Àr offline. Och med Evernotes stÀndigt vÀxande produktlista kan du komplettera det viktigaste utan problem.

Quabel

HÀr Àr en enkel app med bara ben för att skriva. Det kan skryta med att vara distraheringsfritt genom att skapa ett rent grÀnssnitt utan rörelse. Appen ger dig ocksÄ en överblickinformation som Àr viktig om du skriver för webben: antal ord och hur lÄng tid det tar att lÀsa den.

Piktochart

Om vacker infografik Àr vad du vill, Àr Piktochat platsen att gÄ. Detta verktyg Àr otroligt enkelt att anvÀnda med sitt dra-och-slÀpp-grÀnssnitt, Àven en icke-designer kan fÄ det hÀr att fungera. Importera dina kalkylblad, bilder och texter för att skapa en mycket anpassningsbar infografik som Àr perfekt för vad du behöver.

Inboundwriter

Detta Àr ett fantastiskt verktyg för alla som vill fÄ sitt innehÄll mÀrkt pÄ Internet. Ange vad du vill skriva och tjÀnsten kommer att ge dig data som föreslÄr hur den kommer att fungera innan du skriver den! Det kan ge dig riktlinjer för hur du skapar ditt arbete sÄ att det kan fÄ den stora inverkan det förtjÀnar. Om du vill driva trafik till din webbplats eller blogg, citerar anvÀndarna att detta verktyg har hjÀlpt dem att öka trafiken 4,4 gÄnger genom att berÀkna webbplatsens förmÄga att konkurrera i vissa omrÄden.

Storify

AnvĂ€nd Storify nĂ€r du behöver göra en social media-hĂ€ndelse begriplig för alla sena ankomster. Denna webbplats ger ett unikt sĂ€tt att skapa en artikel – genom att bĂ€dda in tweets, instagraminlĂ€gg, gifs och andra sociala medier för att skapa en artikel. Webbplatsen har vĂ€rd för allt frĂ„n oberoende nyhetsbevakning till varumĂ€rkeskampanjer, du kommer sĂ€kert att hitta en bra anvĂ€ndning av den.