9 startups som gÄr med i UpTechs datadrivna acceleratorkohort

9 startups som gÄr med i UpTechs datadrivna acceleratorkohort

Cincinnati Àr kÀnt för mer Àn Skyline Chili. Den hÀr staden, fylld med hjÀrtat av Ohio, Àr ett bevis pÄ vad nystartade företag kan göra i en mer stödjande miljö. Med massor av resurser och ett tillrÀckligt litet ekosystem för att fÄ en verklig inverkan Àr företagare hungriga efter att lÀmna ett bestÄende intryck pÄ luftfartens födelseort. Och det ser ut som UpTechs senaste acceleratorkohort kan vara det bÀsta stÀllet att börja.

Efter fem framgÄngsrika Ärskullar, UpTech gör allt igen med nio datadrivna startups fyllda med potential. FrÄn marknadsföring till evenemangskoordinering Àr dessa företag redo att sÀtta Cincinnati pÄ kartan. Och med ett halvt decenniets erfarenhet borde UpTech kunna frÀmja nÄgra seriösa vinnare i den hÀr gruppen.

”Det Ă€r fantastiskt att vara tillbaka ett Ă„r till. Regionen fortsĂ€tter den uppĂ„tgĂ„ende trenden att utveckla och locka till sig nĂ„gra av de bĂ€sta entreprenörerna. Jag har turen att vara en del av ett samhĂ€lle som arbetar med innovatörer. Varje Ă„r ser jag startande grundare som Ă€r mer kunniga och ‘startmogna’. Gör inget misstag, det hĂ€r beror pĂ„ den fantastiska gruppinsatsen för alla i vĂ„rt samhĂ€lle, sĂ€ger JB Woodruff, programchef pĂ„ UpTech.

UpTech syftar till att göra mer Àn att stödja dessa nystartade företag i deras eventuella tillvÀxt. Den datadrivna startacceleratorn vill göra Cincinnati till ett större tekniskt nav Àn det redan Àr, varför de tar in regionala partner för att underlÀtta tillvÀxt i hela ekosystemet snarare Àn bara enskilda företag.

”Genom att samarbeta med regionala företag tar vi upp tvĂ„ viktiga behov för nystartade företag, feedback frĂ„n branschexperter och kundanslutningar. Vi hjĂ€lper ocksĂ„ företag genom att vara ett av mĂ„nga sĂ€tt att fokusera pĂ„ innovation och inspirera till kulturförĂ€ndringar. I Ă„r samarbetar vi med St. Elizabeth för att utveckla banbrytande teknik för cancerscreening. Alla har varit underbara att arbeta med och vi kan inte vĂ€nta med att komma igĂ„ng, sĂ€ger Woodruff.

Om du Àr intresserad av att se vilka nystartade företag som blev UpTechs senaste acceleratorkohort, kolla in dem nedan och hÄll ett öga pÄ det vÀxande startekosystemet; de ska platser:

Central (Cincinnati, OH)

Central gör det möjligt för företag att effektivt sÀlja, rekrytera, driva och leverera genom att ge tillgÄng till de interna systemen och de uppgifter de behöver, nÀr de behöver det.

CrownMob (Cincinnati, OH)

CrownMob tar bort besvÀret med att ansluta konsumenter till reklam (frisörer / stylister) och produkthandlare inom den etniska hÄrindustrin. [Cincinnati, OH]

Endorsify hjÀlper marknadsförare att etablera och organisera relationer med innehÄllsskapare, sÄ att varumÀrken enkelt kan söka, spÄra, hantera och betala influenser för anvÀndargenererat innehÄll.

glimmar (Cincinnati, OH)

Detta företag ansluter varumÀrken till mÀnniskor genom att skapa djupa, engagerande augmented reality-upplevelser.

Magentiq Eye syftar till att utnyttja den mest avancerade datorsynen och djupinlÀrningsteknikerna för att hjÀlpa lÀkare i endoskopiska ingrepp.

Shopperations gör att varumÀrken och ÄterförsÀljare kan hantera, spÄra, analysera och optimera marknadsföringskampanjer för shoppare.

SuiteSeat (Cincinnati, OH)

SuiteSeat förbÀttrar deltagarnas upplevelse och ger evenemangsarrangörer vÀrdefull insikt för att bÀttre förstÄ och betjÀna sina kunder.

TrekMarker revolutionerar kundupplevelser, bÄde digitala och fysiska, genom att anvÀnda guidade empatifrÄgor för att hitta de bÀsta kvalitativa insikterna.

Zid Zid (Cincinnati, OH)

Zid Zid gör det möjligt för förskolebarn tillsammans med sina förÀldrar och lÀrare att upptÀcka frÀmmande sprÄk genom verklig lek och aktiviteter pÄ skÀrmen.

LÀs mer om Cincinnati-startekosystemet pÄ TechCo