9 tips för att förbÀttra hur ditt team anvÀnder slack

9 tips för att förbÀttra hur ditt team anvÀnder slack

NÀr det gÀller lagkommunikation skiljer sig Slack frÄn resten. Med tillrÀckligt imponerande statistik för att fÄ ditt huvud att snurra har denna interna meddelandeprogram förÀndrat sÀttet mÀnniskor gör affÀrer pÄ. Du mÄste dock erkÀnna att det tar lite att vÀnja sig om du verkligen vill förbÀttra produktiviteten. Och oavsett om du ger handledning eller laddar ner mobilversionen, sÄ Àr ditt team bekant med Slack nyckeln till framgÄng.

Vi frÄgade nio företagare vad deras bÀsta tips för att fÄ ut det mesta av Slack var. Ta en titt pÄ deras svar nedan och förvandla ditt team till en produktivitetsmaskin:

Ladda ner mobilappen

Att ha tillgÄng till Slack pÄ din telefon ger dig möjlighet att snabbt svara och driva ditt företag framÄt. Det Àr snabbare Àn e-post och ett enkelt sÀtt att hÄlla kontakten.

– Thomas Cullen frĂ„n LaunchPad Lab

LÀgg till integrationer sÄ att det blir ditt meddelandehub

Vi anvÀnder Slack för alla typer av meddelanden i vÄr verksamhet, frÄn försÀljningsledningar till ner-servrar. Genom att integrera Slack med appar som Github, SalesForce, MailChimp och Zapier har det blivit vÄrt huvudsakliga meddelandehub för nÀstan allt.

– Chris Brisson frĂ„n Ring Loop

Ge ditt team en handledning

Även om Slack Ă€r mycket anvĂ€ndarvĂ€nligt, skulle en anvisning av denna plattform bli mycket uppskattad av dina anstĂ€llda, sĂ€rskilt om de byter frĂ„n en befintlig meddelandeprogram. Visa dem funktionerna i appen, vad ditt team kommer att anvĂ€nda den specifikt för, hur de snabbt och enkelt kan anvĂ€nda den och förklara varför det kommer att gynna dem. Ditt team kommer alla att vara pĂ„ samma sida.

Miles Jennings frÄn Recruiter.com

AnvÀnd kortkommandon

Kortkommandon Ă€r nyckeln till att göra mer gjort pĂ„ kortare tid med Slack. Jag anvĂ€nder ‘Ctrl + K’ för att snabbt blĂ€ddra mellan kanaler och konversationer, men det finns en mĂ€ngd andra genvĂ€gar – tryck bara pĂ„ ‘Ctrl +?’ för att se en lista över dem alla. Tiden du sparar frĂ„n att anvĂ€nda kortkommandon hjĂ€lper dig att fokusera mer pĂ„ den faktiska substansen i konversationerna och i slutĂ€ndan ocksĂ„ pĂ„ ditt arbete.

– Dave Nevogt frĂ„n HubStaff

Fostergemenskap

I Slack kan vi skapa en privat sfÀr utan att hota vÄr kÀnsla av gemenskap. För oss Àr det personliga relationer som utgör nÀtet för en kÀnsla av koppling till hela teamet. Ingen behöver nÄgonsin kÀnna sig utesluten eftersom alla Àr lika tillgÀngliga. Vi uppmuntrar bidrag till den allmÀnna chatten med idéer, artiklar (arbetsrelaterade eller inte) och roliga saker som har hÀnt oss under dagen.

– Aron Susman frĂ„n Kvadrat meter

BegrĂ€nsa kanaler och anvĂ€nd ‘@’ – taggar

BegrĂ€nsa kanalerna ditt team skapar. Även om det Ă€r bra att avgrĂ€nsa efter projekt eller Ă€mne kan det vara förvirrande att ha för mĂ„nga kanaler att kontrollera. Försök med högst sex eller Ă„tta kanaler hela företaget. AnvĂ€nd ocksĂ„ ‘@’ – taggar för Ă„tgĂ€rdsposter. PĂ„ det sĂ€ttet, förutom att skanna kanaler för att hĂ„lla sig uppdaterad, kommer teammedlemmar att fĂ„ aviseringar efter behov.

– Brittany Hodak frĂ„n ZinePak

Skriv ‘/ kollaps’ för att dölja GIF-filer

NĂ€r jag anvĂ€nder Slack anvĂ€nder mitt team GIF för att uttrycka sig hela tiden. Och nĂ€r vi börjar prata igen, gĂ„r vi ibland vilse i olĂ€sta meddelanden fulla av bilder eller GIF. Med kommandot ‘/ kollaps’ döljs dem nĂ€r du vill, sĂ„ att du faktiskt kan göra lite arbete genom att distrahera meddelanden försvinner. För att se dem igen kan du slĂ„ de smĂ„ pilarna bredvid GIF-lĂ€nkar.

– Reuben Yonatan frĂ„n GetVoIP

Se till att ditt team anvÀnder det

Mitt bĂ€sta tips för att fĂ„ ut mer av Slack Ă€r att uppmuntra hela teamet att anvĂ€nda det som ett första alternativ för kommunikation och samarbete. Det Ă€r fantastiskt hur mĂ„nga fler beslut och ingĂ„ngar du kan fĂ„ genom Slacks omedelbara kommunikation, i motsats till att vĂ€nta pĂ„ e-post eller sĂ€tta upp konferenssamtal. Jag personligen Ă€r ett fan av “command / ctrl T” som ett sĂ€tt att snabbt vĂ€xla mellan konversationer.

– Ross Cohen frĂ„n Har verifierats

LĂ€s Slack-bloggen

De flesta mÀnniskor inser inte att Slack Blog Àr en fantastisk informationskÀlla för coola funktioner och integrationsalternativ som du aldrig visste om. Det finns en brant inlÀrningskurva med Slack och det Àr lite övervÀldigande ibland. För att göra det mer hanterbart tar jag tid att gÄ igenom varje blogginlÀgg i detalj och leta efter sÀtt att tillÀmpa idéerna pÄ min verksamhet och förbÀttra den totala effektiviteten.

– Andrew Saladino frĂ„n KöksskĂ„p Kings

Young Entrepreneur Council (YEC) Àr en enda inbjudande organisation som bestÄr av vÀrldens mest lovande unga entreprenörer. YEC-medlemmar genererar miljarder dollar i intÀkter och har skapat tiotusentals jobb.