A13 Bionic SoC, enda bakre kamera och mer

A13 Bionic SoC, enda bakre kamera och mer
Redaktörens tag: Apples nya iPhone SE ser ut att vara ett solidt alternativ för dem som söker en modern iPhone med en budget, sÄ lÀnge den daterade iPhone 8-designen med stora ramar, den enda kameran och bristen pÄ Face ID inte stör dig för mycket.

Apple pÄ onsdagen meddelade sin lÄngt ryktade andra generationens iPhone SE. En uppföljning av 2016-handenheten med samma namn (SE stÄr för Special Edition), den nya iPhone SE har en unik blandning av modern hÄrdvara i en kompakt (och bekant) formfaktor.

Att driva 4,7-tums Retina HD-skĂ€rm Ă€r Apples eget A13 Bionic-chip, samma SoC som du hittar under huven pĂ„ iPhone 11-familjen. En enda 12-megapixel f / 1.8-blĂ€ndarekamera pryder enhetens baksida – det bĂ€sta enda kamerasystemet nĂ„gonsin i en iPhone, enligt Apple.

Den anvĂ€nder bildsignalprocessorn och Neural Engine frĂ„n A13 Bionic för att “lĂ„sa upp Ă€nnu fler fördelar med berĂ€kningsfotografering” som stĂ„ende ljuseffekter och djupkontroll.

Om du tÀnker att iPhone SE ser bekant ut, skulle du ha rÀtt. Det Àr i grunden en modern iPhone klÀmd i en iPhone 8-kropp, frÄn chassit med glasbaksida och stora pann- / hakfÀsten ner till den vÀlbekanta hemknappen tÀckt av safirglas.

Apples andra generationens iPhone SE kommer att finnas i kapacitet pÄ 64 GB, 128 GB och 256 GB i ditt val av svart, vitt och rött fÀrgschema frÄn $ 399.

FörbestÀllningar öppnar fredagen den 17 april klockan 5 i StillahavsomrÄdet med handenhetens leverans en vecka senare den 24 april i mer Àn 40 lÀnder och regioner.