Acer lanserar nya TravelMate P6- och Chromebook-bÀrbara datorer

Acer lanserar nya TravelMate P6- och Chromebook-bÀrbara datorer

“TvĂ„ nya Chromebooks och en TravelMate P6-bĂ€rbar dator lanserades med de senaste Intel- och Nvidia GeForce-chipsetsen”

Vid ett evenemang som hölls i New York idag tillkÀnnagav Acer en massa nya produkter, inklusive en ny TravelMate P6-bÀrbar dator och tvÄ Chromebook-bÀrbara datorer. I det hÀr inlÀgget kommer vi att ta en titt pÄ funktionerna och specifikationerna för dessa nya bÀrbara datorer. TravelMate P6-serien Àr en tunn och lÀtt bÀrbar dator som laddas med Windows 10 Pro, medan Chromebook ocksÄ har ett aluminiumchassi och kör Chrome OS.

Acer TravelMate P6-serien

Acer_TravelMate_P6_05

Den nya TravelMate P614-51 har en kropp byggd av aluminium och magnesiumlegering. Den Àr tunn pÄ endast 16,6 mm som tjockast och vÀger bara 1,1 kg. Enligt Acer kan den bÀrbara datorn ge upp till 20 timmars batteritid pÄ en enda laddning och det tar bara 45 procent att nÄ 50 procent laddning. Det kör Windows 10 Pro ur lÄdan och drivs av de senaste 8: e generationens Intel Core i7-processorer och Nvidia GeForce GTX-grafikkort.

Den bÀrbara datorn har ocksÄ upp till 1 TB Gen 3 PCIe SSD och har en 180-graders gÄngjÀrnsdesign, som gör det möjligt för anvÀndare att lÀgga den platt pÄ en yta. Den har en 14-tums FHD IPS-skÀrm med 170 graders betraktningsvinkel. TravelMate P6 levereras ocksÄ med ett tangentbord i full storlek med bakgrundsbelysta tangenter. Pekplattan Àr skyddad med Gorilla Glass och den har fyra mikrofoner för kristallklart ljud. För anslutning fÄr du en Thunderbolt 3-port, en USB 3.1 Gen 2 Type-C-port, MicroSD-kortlÀsare, Smart-kortlÀsare, NFC och 4G LTE eSIM.

Acer kommer att börja sÀlja TravelMate P614-51 i juni i Är och prissÀttningen börjar pÄ 1149 USD. Den bÀrbara datorn kan köpas i Nordamerika och Europa. I Kina börjar den bÀrbara datorn frÄn 9999 RMB och kommer att finnas tillgÀnglig tidigt i maj.

Acer Chromebook 715 och Chromebook 714

Acer Chromebook 714Acer Chromebook 714

Förutom den nya TravelMate P6 och andra produkter, lanserade Acer ocksÄ tvÄ nya Chromebooks. Acer Chromebook 714 och Chromebook 715 har alla aluminiumchassier och skydd av militÀr kvalitet.

Chromebook 714 levereras med en 14-tums full HD-skÀrm med smala sidokanter och finns med bÄde pekskÀrm och paneler utan pekskÀrm. Den kan konfigureras med upp till 8: e generationens Intel Core i5-processorer eller till och med Intel Celeron eller Pentium Gold-chipsets. Den levereras ocksÄ med en integrerad fingeravtryckssensor placerad bredvid tangentbordet. Pekplattan Àr skyddad med Gorilla Glass. MÄnga av funktionerna mellan de tvÄ modellerna Àr desamma.

Acer Chromebook 715Acer Chromebook 715

Acer Chromebook 715 har en större 15,6-tums IPS Full HD-skÀrm och finns ocksÄ med / utan pekskÀrm. Den har ett bakgrundsbelyst tangentbord i full storlek, vilket Àr den enda andra skillnaden mellan detta och Chromebook 714. Den bÀrbara datorn drivs av antingen 8: e generationens Intel Core i5-processorer eller Intel Celeron och Pentium Gold-chipsets, valet Àr ditt. KretsuppsÀttningarna kan kopplas ihop med upp till 16 GB DDR4 SDRAM och upp till 128 GB eMMC-lagring ombord. Dessa alternativ finns ocksÄ pÄ Chromebook 714-enheten.

BĂ„da enheterna körs pĂ„ Chrome OS och har hĂ€vdats ge upp till 12 timmars batteribackup. För anslutning har bĂ„da Chromebooks tvĂ„ USB 3.1 Type-C-portar, 1 USB 3.0-port och en microSD-kortlĂ€sare. De har ocksĂ„ dual band Wireless AC 802.11 ac / b / g / n 2 × 2 Wi-Fi och Bluetooth 4.2. Eftersom bĂ„da bĂ€rbara datorer körs pĂ„ Chrome OS, kommer anvĂ€ndare att ha full tillgĂ„ng till alla appar frĂ„n Google Play Butik.

Acer kommer att börja sÀlja Chromebook 715 och Chromebook 714 i juli i Nordamerika och i juni i Europa. Den bÀrbara datorn börjar vid 499 $ i USA, medan den kommer att kosta 599 EUR i europeiska regioner. Chromebook 714 börjar ocksÄ vid 499 $ i USA och 549 EUR i Europa.