Acer Nitro 5 och Swift 3 bÀrbara datorer uppdateras med AMD Ryzen-processorer

Acer Nitro 5 och Swift 3 bÀrbara datorer uppdateras med AMD Ryzen-processorer

“Acer Nitro 5 Ă€r ett spelcentrerat erbjudande, medan Swift 3 Ă€r en ultrabook”

Acer har utökat sitt utbud av AMD-drivna bÀrbara datorer. Det taiwanesiska varumÀrket har introducerat nya varianter av Acer Nitro 5 och Swift 3-bÀrbara datorer med de senaste 2: a generationens AMD Ryzen-processorer och Radeon-grafik. Medan Nitro 5 Àr ett spelcentrerat erbjudande Àr nya Swift 3 en ultrabook. De senaste bÀrbara datorerna har introducerats bara nÄgra dagar före Computex 2019, dÀr varumÀrket kommer att visa upp dem tillsammans med andra nya produkter.

Acer Nitro 5 AMD

NÀr vi pratar om Acer Nitro 5 uppdateras först, bÀr den bÀrbara datorn en 15,6-tums full HD-skÀrm med smala ramar. Den bÀrbara datorn drivs av en andra generationens AMD Ryzen 7 3750H-processor, med hjÀlp av Radeon RX 560X-grafik. Företaget hÀvdar att GPU erbjuder liknande prestanda som NVIDIA GTX 1050 Ti GPU. PÄ samma sÀtt som den Intel-drivna varianten har den bÀrbara datorn ett tilltalande svartvitt chassi och har CoolBoost-teknik för att förhindra överhettning.

Acer Swift 3 AMD

NÀr det gÀller den nya Acer Swift 3 har den smala bÀrbara datorn en 14-tums full HD-skÀrm med tunnare ramar Àn sin föregÄngare. Den senaste modellen drivs av upp till en andra generationens AMD Ryzen 7 3700U CPU och Radeon Vega-grafik. AnvÀndare kommer att kunna konfigurera den bÀrbara datorn med en Radeon 540X CPU om de letar efter att spela avslappnade spel. DesignmÀssigt har Swift 3 en förstklassig aluminiumbyggnad och fÄr ett 180-graders vridbart gÄngjÀrn.

Specifikationerna för de nya bÀrbara datorerna Acer Nitro 5 och Swift 3 kommer att variera frÄn marknad till marknad. TyvÀrr har företaget Ànnu inte avslöjat prissÀttningen och tillgÀngligheten för de nya produkterna. Vi förvÀntar oss att varumÀrket kommer att tillkÀnnage mer information pÄ Computex. Vi kommer pÄ showgolvet för att ta med alla uppdateringar, sÄ hÄll ögonen öppna.