Acer’s Thronos √§r en spelstol du inte vill l√§mna!

Avatar for Amnah Fawad

Goda nyheter för alla spelnördar där ute! Acer lanserade just Predator Thronos; en spelstol.

Företaget presenterade en serie otroliga spelartiklar vid sin presskonferens i Berlin i onsdags, varav Predator Thronos är ett tillbehör på nästa nivå. Stolen kan revolutionera vårt sätt att spela spel och är så fantastiskt att vi inte ens kan rymma denna krusning av spänning.
Så låt oss bara gå direkt till vad vi vet om det hittills.

Vad ser det ut som?

Predator Thronos består av stål. Den är 1,5 meter lång och har en värdstuga som kan lutas upp till 140 grader. Dess överliggande omfamning kan passa tre 27-tums bildskärmar framför ditt ansikte och kan vara värd för en hel Predator-spel-PC.

Predator Thronos är inte bara en stol, det är mer som en liten spelkabin som du kan hoppa in i och känna dig helt kontroll över; rakt ut ur din favorit Sci-fi-film, eller hur? Hardcore videospelare kommer att få gåshud efter att ha läst detta.
Och stolen kommer inte att skada din rumpa eftersom den här kommer med en uppsättning knappar uppradade speciellt för att göra er alla mysiga. Du får också ett fotstöd Predator Thronos är väldigt bekvämt, ta vårt ord för det. För att ge dig den fulla känslan av en Sci-Fi-film, svarar stolen på dina rörelser som i vibrationer medan du spelar.
Rovdjur Thronos
Dock styrs spelen du spelar via ett vanligt tangentbord och en mus. Det är en bummel eftersom det i vår uppfyllande spelfantasi fanns paddlar och handbrott (kort sagt komplett motorisering) som gjorde det helt oslagbart.
Rovdjur Thronos
Om du funderar på bildskärmar som är kompatibla med systemet än att leta längre; Acer släppte också en massa 27-tums spelmonitorer som kan användas med Predator Thronos.

Nyckelfunktioner

Systemet har en upplösning på 3840 x 2160 pixlar vilket är tillräckligt bra för utsökta bilder. Men igen beror det på vilken typ av dator du använder den med.
Dess IPS-panel erbjuder ett brett spelområde (90% av DCI-P3-färgutrymmet). Dessutom är stolen också VESA DisplayHDR 400-certifierad. Thronos erbjuder också Nvidias G-Sync-teknik som förhindrar rivning av skärmen.
Dessutom har Acer utrustat den med sin egen VisionCare-programvarupaket som ser till att ingenting hindrar dig från de långa spelsessionerna.

Acer Nitro XV273K-skärm

F√∂r att passa perfekt med spelstolen introducerade Acer ocks√• Nitro XV273K-sk√§rmen. Sk√§rmen levererar extremt h√∂ga uppdateringsfrekvenser med hisnande uppl√∂sning. Som f√∂retaget s√§ger speglar bilderna ” verklighetstrogna ” f√§rger i 4K Ultra High Definition (UHD) f√∂r en komplett spelupplevelse.
Rovdjur Thronos
Dessutom synkroniseras den med datorns grafikkort som s√§kerst√§ller dynamiska uppdateringshastigheter som minimerar f√∂rdr√∂jningen. Sk√§rmen √§r ocks√• utrustad med Integrated Visual Response Boost ‚ĄĘ (VRB). Detta √§r viktigt eftersom det minskar suddigheten mellan bilder i snabb r√∂relse.
Med sin sexaxliga färgjustering kan du ställa in färg, nyans och mättnad som du vill. Du får också välja mellan 11 svartnivåalternativ för att optimera den visuella fördelen. Vad som är ännu bättre är att monitorn har tre konfigurationer för att justera ljusstyrka och effektivitet. De tre konfigurationerna är:

Nitro XV273K P (IPS, 27 ‚ÄĚUHD 144Hz, DCI-P3 90% WCG) Nitro XV272U P (IPS, 27‚ÄĚ WQHD 144Hz, DCI-P3 95% WCG) Nitro XF272U P (TN, 27 ‚ÄĚWQHD 144Hz, DCI-P3 90% WCG)

Pris och släppdatum

Acer har ännu inte avslöjat priset såväl som släppdatumet för Thronos. Med tanke på att det krävs tre 27-tums bildskärmar för att komplettera systemet är det ganska uppenbart hur rejäl den här kommer att vara i din ficka. Dessutom kostar VisionCare-sviten som du definitivt vill para ihop den med cirka $ 900 om du funderar på Nitro XV273K.

Vad tycker vi om det?

Till att börja med känns Thronos som en speldröm som går i uppfyllelse; det är ett komplett utrymme med högteknologisk utrustning som omger dig och svarar på dina drag. Det är avancerat skydd och komfortnivå som helt och hållet drar dig i en annan värld som förbättrar användarupplevelsen.
Om du är lika upphetsad för Thronos som vi börjar spara. Lita på oss, du behöver det!