ACT Fibernet samarbetar med Netflix för att lansera nya abonnemangsabonnemang

act netflix partnership

“AnvĂ€ndare som prenumererar pĂ„ ACT Fibernets nya planer kan ocksĂ„ betala för sin Netflix-prenumeration”

ACT Fibernet, en av de största leverantörerna av fiberbredbandstjÀnster i Indien, har samarbetat med Netflix för att erbjuda nya paketplaner. Internetleverantören har meddelat flera nya abonnemangsplaner för 6 mÄnader och 12 mÄnader för underhÄllning som gör det möjligt för anvÀndare att samla internet- och Netflix-avgifter. Kunder mÄste bara betala ACT Fibernet-fakturan, som ocksÄ skulle inkludera Netflix-abonnemangsavgifterna.

agera Netflix-partnerskap

Det Ă€r inte allt. Om du prenumererar pĂ„ nĂ„gon av de nya ACT-planerna fĂ„r du ocksĂ„ en Ă„terbetalning pĂ„ 350 Rs varje mĂ„nad. Detta lĂ€ggs till pĂ„ ditt konto och kan anvĂ€ndas för att betala framtida rĂ€kningar. De nya erbjudandena och prenumerationsplanerna rullas för nĂ€rvarande ut till Delhi, Bengaluru, Chennai och Hyderabad. Företaget uppgav dock att tjĂ€nsterna snart skulle vara tillgĂ€ngliga i andra regioner. Ravi Karthik, marknadschef för ACT uppgav: ”I linje med vĂ„r varumĂ€rkesfilosofi Feel the Advantage, vi Ă€r glada över att samarbeta med Netflix, ett av de mest föredragna valen av underhĂ„llning för vĂ„ra kunder, och erbjuder exceptionella fördelar och bekvĂ€mlighet för vĂ„ra anvĂ€ndare som nu kommer att kunna strömma och njuta av bĂ€sta av 4K och HD-innehĂ„ll sömlöst. Vidare Ă€r vi glada över att kunna lansera ett unikt försĂ€krat cashback-program för alla vĂ„ra kunder som vĂ€ljer att prenumerera pĂ„ Netflix via ACT. ”

netflixlogo

De nya underhÄllningsplanerna finns tillgÀngliga under kategorierna ACT Storm, ACT Lightning, ACT Giga och ACT Incredible i Bengaluru. För anvÀndare i Hyderabad kan de vÀlja de nya planerna under A Max-1050, A Max-1299, ACT Incredible och ACT Giga. För Chennai kommer ACT Blast Promo, ACT Storm, ACT Thunder, ACT Incredible, ACT Giga och ACT Lightning-planerna att erbjuda de nya underhÄllningsalternativen. Om du Àr i Delhi Àr de nya erbjudandena tillgÀngliga med ACT Platinum Promo och ACT Diamond-paketet.

ACT ger upp till 1 Gbps hastigheter för sina kunder i Bengaluru, Chennai och Hyderabad. Men i Delhi kan anvÀndarna vÀlja de nya underhÄllningsplanerna med endast 150 Mbps.