Adobe Premiere CC-anvÀndare hÀvdar att ett fel skadar MacBook Pro-högtalare

Adobe Premiere CC-anvÀndare hÀvdar att ett fel skadar MacBook Pro-högtalare

“Adobes representanter rekommenderar anvĂ€ndare av Premiere CC att stĂ€nga av mikrofonen medan de anvĂ€nder ljudförbĂ€ttringsverktygen”

Flera anvÀndare hÀvdar att ett Adobe Premiere CC-fel pÄverkar MacBook Pro-högtalare. AnvÀndare har tagit sig till Adobes Premiere CC-forum för att rapportera felet, som sÀgs förstöra högtalarna pÄ MacBook Pro-bÀrbara datorer. Givet klagomÄlen verkar detta vara ett problem med ett av Adobe Premiere CC-ljudförbÀttringsverktyg, som att stÀda upp ljudet eller förbÀttra talet.

Det första klagomĂ„let angĂ„ende detta fel publicerades i november förra Ă„ret, nĂ€r en anvĂ€ndare detaljerade sin erfarenhet och sa: “Jag har en ny 2 mĂ„nader gammal 15 ″ MBP. Jag arbetade med ett projekt, Macbook-volymen var ungefĂ€r hĂ€lften, nĂ€r plötsligt uppstod ett ljudfel med riktigt högt skrikande ljud och inte lĂ„ta mig pausa det. Efter att det slutat var högtalarna riktigt tysta och efter nĂ€sta omstart blĂ„ste de helt klart. ”

Och genom att gĂ„ igenom den trĂ„den verkar det som om problemet fortfarande Ă€r olöst eftersom anvĂ€ndarna fortfarande rapporterar det. ”Exakt samma frĂ„ga hĂ€r, har helt sprĂ€ngt mina högtalare. Det Ă€r helt mentalt att detta kan hĂ€nda, det Ă€r en mycket allvarlig frĂ„ga som i princip har förstört högtalarna pĂ„ min helt nya MacBook 15-tums 2018, ” sa en annan nyligen. Men det verkar inte vara ett mycket utbrett problem, annars hade vi hört mer om det. Dessutom har vi inte hört nĂ„got officiellt frĂ„n Adobe hittills angĂ„ende denna frĂ„ga.

ÄndĂ„ har företrĂ€dare för företagen varit aktiva pĂ„ trĂ„den och rĂ„der anvĂ€ndare att stĂ€nga av mikrofonen medan de anvĂ€nder ljudförbĂ€ttringsverktygen. Detta kan göras genom att gĂ„ till InstĂ€llningar> Ljudmaskinvara> StandardingĂ„ng> Ingen ingĂ„ng.