AirPods 2 kommer i svart fÀrg, har ny greppbelÀggning: rapport

AirPods 2 kommer i svart fÀrg, har ny greppbelÀggning: rapport

“Tillverkarkontraktstillverkaren Inventec har enligt uppgift börjat leverera andra generationens AirPods till Apple”

Apple förvĂ€ntas uppdatera sina enormt framgĂ„ngsrika trĂ„dlösa hörlurar, AirPods, i Ă„r med ett antal nya funktioner. Medan lanseringsdatumet för AirPods 2 Ă€nnu inte Ă€r kĂ€nt, förvĂ€ntar sig Inventec – det kinesiska företaget som ansvarar för tillverkningen av hörlurarna – ökade intĂ€kter frĂ„n Apples tillbehör under första kvartalet 2019. Dessutom avslöjar det nĂ„gra viktiga detaljer om den kommande AirPods 2 och AirPower trĂ„dlösa laddningsmattan.

AirPods - presenterade

Enligt en rapport frÄn Kinas Ekonomiska nyheter dagligenInventec noterade en minskning pÄ 3,3% i januariintÀkterna men kommer att se en förmögenhet snart Apple gör sig redo att tillkÀnnage AirPods 2 och AirPower. Det hÀvdar att andra generationens Apple-öronproppar liksom deras fodral kommer att ha en ny ytbelÀggning. En tidigare rapport nÀmnde ocksÄ belÀggningen och sa att den kommer att sÀkerstÀlla ett bÀttre grepp om öronsnÀckorna.

Rapporten sÀger ocksÄ att AirPods 2 ocksÄ kommer att erbjudas i svart fÀrg. De ursprungliga Apple-öronsnÀckorna lanserades endast i vit fÀrg, sÄ en ny nyans kommer att vÀlkomnas av fans över hela vÀrlden. Tidigare har det ryktats att öronsnÀckorna kommer att lanseras under vÄren i Är och kostar $ 199 (cirka 14000 Rs). Nyckelfunktioner som hittills lÀckt inkluderar stöd för Hey Siri-kommandon, hjÀrtfrekvensdetektering och andra hÀlsocentrerade funktioner, bÀttre bas och förbÀttrad vattentÄlighet.

Upphovsman: Apple

NÀr det gÀller AirPower trÄdlösa laddningsmatta finns det inte mycket information. Rapporten sÀger bara att mattan stött pÄ produktionsproblem som resulterade i att den saknades frÄn marknaden under hela 2018. Den sÀgs dock Àntligen vara redo att slÀppas, kanske vid ett evenemang den 29 mars.