AirPods 2 upplever starka krav, föreslÄr leveranskedjans rapport

AirPods 2 upplever starka krav, föreslÄr leveranskedjans rapport

“Mitt i AirPods 3-rapporter har Apples leverantör ökat sĂ€ndningarna för en komponent som anvĂ€nds i AirPods 2”

En rapport av Digitimes har hĂ€vdat att Apples leverantör Unitech Printed Circuit Board har ökat sĂ€ndningarna för en komponent som anvĂ€nds i iPhone-tillverkarens andra generationens riktigt trĂ„dlösa hörlurar. Detta kommer bland rykten om att den kommande tredje generationens AirPods, som pĂ„stĂ„s kallas AirPods 3, kommer att ha en helt ny formfaktor. “Unitech Printed Circuit Board har ökat styva flex-kretskortleveranser för Apples AirPods 2, vars ordersynlighet har utvidgats Ă„tminstone i början av 2020, enligt branschkĂ€llor,” rapporten sĂ€ger.

AirPods 2

AirPods 2 lanserades för ett par mÄnader sedan och levereras med ett nytt batterieffektivt H1-chip och ett valfritt trÄdlöst laddningsfodral, som faktiskt ocksÄ kan anvÀndas för att ladda första generationens AirPods. Apple sÀljer de nya AirPods till 14.900 Rs som gÄr upp till Rs 18.900.

Under tiden sa Apples analytiker Ming-Chi Kuo förra mĂ„naden att det Cupertino-baserade företaget arbetar med tvĂ„ nya AirPods. “En av dessa modeller rapporteras vara en iterativ uppdatering av de befintliga AirPods, och den andra – spekuleras att vara AirPods 3 – kommer att skryta med en ny design,” sa Kuo.

A DigiTimes rapporterade dÄ och tillade att öronsnÀckorna ocksÄ kommer att ha brusreduceringsfunktion och bÀttre vattenmotstÄnd jÀmfört med tidigare generationens Apple AirPods. Apple kommer enligt uppgift att lansera dem antingen i slutet av detta Är eller i början av nÀsta Är. Medan standard AirPods sannolikt kommer till samma prispunkt som AirPods 2, kommer AirPods 3 enligt uppgift att vara nÄgot dyrare.