AirPods kanske inte Àr omöjliga att hitta mycket lÀngre

AirPods kanske inte Àr omöjliga att hitta mycket lÀngre

AirPods Àr Apples hetaste produkt just nu, men företaget har problem med att möta den ovÀntade höga efterfrÄgan som följer pÄ den försenade lanseringen. Apple kan ha missat den avgörande julshoppningssÀsongen, men det kan inte vara dÄliga nyheter med tanke pÄ att mÀnniskor fortfarande letar efter ett par (om du fortfarande vill göra ett par AirPods kommer detta inlÀgg att visa du hur). För detta ÀndamÄl Àr Apples AirPods-tillverkare enligt uppgift i fÀrd med att utöka AirPods produktionskapacitet.

Enligt kinesiska Ekonomiska dagliga nyheter, citerad av Digitimes, Apples AirPods-leverantör Inventec har nyligen börjat utöka kapaciteten vid sina fabriker i Shanghai för att öka produktionen. AnlÀggningarna arbetar ocksÄ övertid för att leverera order, rapporteras.

Med det sagt har vi ingen aning om hur mÄnga AirPods Apple har gjort hittills, hur mÄnga det massproducerar varje dag eller hur mÄnga det hittills har sÄlt.

Apples VD Tim Cook sa för nĂ„gra dagar sedan att AirPods Ă€r en ”runaway success” för företaget. Det kan mycket vĂ€l vara ett exakt sĂ€tt att beskriva Apples prestanda, men Cook översatte inte företagets bortgĂ„ng till faktiska siffror.

Vad som Àr klart Àr att iPhone-tillbehöret pÄ $ 159 Àr en stor framgÄng med Apple-fans. Om du fortfarande inte har haft en chans att köpa din, vet du Ätminstone nu att Apple gör allt för att öka utbudet. Om du vill ta reda pÄ nÀr AirPods kommer att finnas i lager nÀra dig, kolla in den hÀr praktiska resursen.