AirPower-konturen visas i AirPods-boxen för trådlös laddningsväska

AirPower-konturen visas i AirPods-boxen för trådlös laddningsväska

“Det h√§r √§r inte f√∂rsta g√•ngen AirPower dyker upp i ett detaljhandelspaket, men det finns inget officiellt sl√§ppdatum”

Under Apples hårdvarulansering förra veckan uppstod en förnyad surr om möjligheten att företaget äntligen släppte AirPower. Den trådlösa laddningsmattan introducerades formellt av Apple vid ett evenemang i september 2017 men har ännu inte gjort det i butikshyllorna. Tyvärr var AirPower inte välsignad med ett släppdatum ens förra veckan men upprepade tecken dyker upp och antyder att tillbehöret snart kan komma. Apple släppte nya AirPods för några dagar tillbaka och detaljhandelsförpackningen av hörlurarnas trådlösa laddningsfodral visar tydligt konturen av vad som bara kan uppfattas som AirPower.

AirPower-AirPods-retail-box

Bilden (ovan) som delas av en Twitter-användare visar tydligt bilden på laddningsmattan på baksidan av AirPods trådlösa laddningsbox. I synnerhet säljs laddningsfodralet separat av Apple och AirPods-förpackningen visar inga AirPower-bilder alls. Nu verkar detta vara ett tydligt tecken på att AirPower säkert kommer. 9to5Mac konstaterar dock att det inte är första gången ett detaljhandelspaket från Apple har fått en så tydlig hänvisning till AirPower. Det hänvisades tidigare till en iPhone XS-förpackning också.

Den här bilden kommer efter att Apple lade upp en bild av AirPower på sin australiska webbplats. Denna incident stöddes ytterligare av rapporter om att Apple äntligen har godkänt massproduktion av laddningsmattan. Det innebär att vi äntligen kan se tillbehöret två år efter lanseringen. För att komma ihåg kan AirPower ladda upp till tre enheter, oavsett var de förvaras på mattan. Det erbjuder också snabb laddning till kompatibla enheter. Trots allt detta föreslog rapporter tidigare en lansering före evenemanget den 25 mars som inte genomfördes. Som det står finns det ingen officiell information om tillbehörets släppdatum för närvarande. Så vi får vänta och se vad Apple har i beredskap för oss.

[Previous Story]OPPO Reno-telefonens helskärmsdesign visas i läckt video

[Next Story]Xiaomi Mi Notebook Air 12.5 (2019) med upp till 8: e generationens Intel Core i5-processor lanserad: pris, specifikationer