AirPower trÄdlös laddares bild visas pÄ Apples australiensiska webbplats

Apple AirPower - featured

“Apple AirPower trĂ„dlösa laddningsplatta tillkĂ€nnagavs ursprungligen vid sidan av iPhone X 2017, men har Ă€nnu inte kommit till butikerna.”

Apple AirPower trÄdlösa laddningsmatta har funnits pÄ korten under mycket lÄng tid. Med rapporter om produktionsplaner som flyter in nyligen, har en bild av AirPower-enheten lagts upp pÄ Apples Australien-webbplats. GÄr efter bilden ser det vÀldigt ut som Apple visade upp vid avtÀckningen. Den hÀr har dock fÄngsten att endast inkludera en iPhone och det trÄdlösa AirPower-fodralet, vilket gör att Apple Watch Àr ute.

Naturligtvis har detta vÀckt rykten om att Apple inte lyckades konstruera en trÄdlös laddningsplatta som snabbt kan ladda upp till tre enheter samtidigt utan nÄgon fast plats dÀr enheterna ska förvaras. UtgÄngspunkten för AirPower, som de flesta andra Apple-produkter, var att det helt enkelt fungerar. Det finns inga fasta laddningsplatser pÄ AirPower och den kan samtidigt erbjuda snabb trÄdlös laddning till en kompatibel iPhone, ett AirPods-laddningsfodral och en Apple Watch.

Apple AirPower - presenterad

Men kort efter avslöjandet rapporterades att produkten misslyckades med tekniska standardiseringstester och att den led av överhettningsproblem. Det togs sedan bort frÄn det mesta av Apples marknadsföringsmaterial, vilket tyder pÄ att det kan ha avbrutits tyst. Nyligen uppgav dock en ny rapport att Apple Àntligen har godkÀnt produktionen av den trÄdlösa laddningsmattan tidigare i Är, vilket antydde en lansering som borde hÀnda snart, om alls. Dessutom pekar Apples introduktion av AirPods-fodralet trÄdlöst i samma riktning.

NÀr det gÀller Apple Watch har angelÀgna observatörer hittat kod i Apples watchOS som sÀger att Watch verkligen har stöd för AirPower. Den nya bilden kan dÀrför inte ses som avgörande bevis pÄ att Apple minskar den utlovade funktionaliteten hos den trÄdlösa laddningsenheten. Apple har varit ganska upptagen med att effektivisera sin portfölj med nya lanseringar, uppgraderade optioner och prissÀnkningar. Hittills har den lanserat en ny iPad och uppgraderat en ny, rullat ut processor- och grafikuppgraderingar för iMac och iMac Pro, minskat valfria uppgraderingskostnader för vissa komponenter i MacBook Pro och Mac Mini och lanserat andra generationens AirPods.

Apple kommer ocksÄ att ta scenen den 25 mars. Medan vi annars skulle ha spekulerat i att den nya AirPower kan lanseras hÀr, förvÀntas företaget bara prata om tjÀnster vid detta evenemang och lansera sin första videostreamingtjÀnst tillsammans med en prenumerationsmodell för News.