Airtel V-Fiber-anvÀndare fÄr gratis Netflix och Amazon Prime-tillgÄng pÄ planer till ett pris av 1099 Rs och högre

Airtel V-Fiber-anvÀndare fÄr gratis Netflix och Amazon Prime-tillgÄng pÄ planer till ett pris av 1099 Rs och högre

“Airtel erbjuder gratis innehĂ„llstjĂ€nster med V-Fiber-planer prissatta Rs 1.099, Rs 1.599 och Rs 1.999”

Airtel introducerar nya lockande erbjudanden för sina abonnenter dÄ och dÄ. Nyligen började företaget erbjuda gratis Hello Tunes till sina förbetalda och efterbetalda anvÀndare med laddningar över Rs 129 och högre. VarumÀrket Àr nu tillbaka med Ànnu ett erbjudande och den hÀr gÄngen Àr det för Airtel V-Fiber-abonnenter. Teleoperatören erbjuder gratis prenumerationer pÄ flera innehÄllstjÀnster för V-Fiber-anvÀndare med en plan pÄ Rs 1099 och högre. Det nya erbjudandet Àr en del av varumÀrkets #AirtelThanks-program.

netflix-fb

Airtel V-Fiber-anvĂ€ndare med sĂ„dana planer fĂ„r nu fri tillgĂ„ng till Netflix i tre mĂ„nader och ett Ă„r av Amazon Prime. Teleoperatören ger ocksĂ„ full tillgĂ„ng till innehĂ„llet i ZEE5-applikationen samt Airtel TV Premium. Företaget tillhandahĂ„ller dessa förmĂ„ner med tre Airtel V-Fiber-planer – Rs 1 099, Rs 1 599 och Rs 1 999.

VarumÀrkets Rs 1 099-plan erbjuder 300 GB data per mÄnad med 500 GB engÄngsbonusdata pÄ 100 Mbps. Rs 1,599-paketet tillhandahÄller 600 GB data per mÄnad med en hastighet av 300 Mbps. Den hÀr ger dig en engÄngsbonusdata pÄ 1 000 GB. Speciellt kommer bÄda avgifterna med dataöverföringsfunktion. Slutligen ger Rs 1,999-paket dig obegrÀnsad data per mÄnad med en hastighet pÄ 100 Mbps.

George Mathen, VD – Bredband, Bharti Airtel sa, “Vi Ă€r glada över att fĂ„ nĂ„gra spĂ€nnande fördelar med #AirtelThanks till vĂ„ra hemkunder och leverera en verkligt differentierad upplevelse med stöd av kvalitetsservice. Digital underhĂ„llning och online-shopping Ă€r bland de största anvĂ€ndningsfallet för bredband för hemmet och vi tar nu med en bukett med toppinnehĂ„ll och e-handelsplattformar till vĂ„ra kunder som en del av deras planer. Med detta har vi Airtel satt ett nytt riktmĂ€rke för branschen nĂ€r det gĂ€ller vĂ€rdeproposition för kunden. ”

Det Àr vÀrt att nÀmna att Airtel pÄstÄr sig vara den största privata bredbandsleverantören i Indien. Företaget har mer Àn 2,3 miljoner abonnenter i 89 stÀder i landet.