Alibaba Cloud lanserar andra datacenter i Indien

Avatar for Areen Zahra

Alibaba, den berömda e-återförsäljaren, är redo att lansera sitt andra datacenter i Indien.

Med det första datacentret som inrättades i januari är Alibaba Cloud redo att inviga sitt andra datacenter i Indien. Med tillväxten av små och medelstora företag har det varit ett stort behov av att inrätta datacenter i Indien för att möta de växande affärsbehoven. Det andra datacentret förväntas tillverkas i Mumbai.
‚ÄúP√•b√∂rjandet av den andra tillg√§nglighetszonen upprepar v√•rt fokus p√• Indien som en nyckelmarknad i Alibaba Clouds globala expansionsstrategi,‚ÄĚ sa Alex Li, chef f√∂r Alibaba Cloud India.
Alibaba Cloud tog detta initiativ för att säkerställa tjänster för deras nuvarande kundbas tillsammans med att rikta in sig på de nya potentiella kunderna. De framsteg som Alibaba Cloud har gjort i Indien präglas av upprättandet av mervärde distributionskanaler i år. Syftet med dessa kanaler är att skapa samarbete och djupgående kunskapsutbyte mellan servicepartners, försäljning och teknik.
Oron slutar inte här. Alibaba Cloud siktar på att utbilda 1000 personer för att möta de växande affärsbehoven i Indien. Denna utbildning skulle slutföras i mars 2019, varefter datacentret och distributionskanalerna skulle utöva sina befogenheter.
Vi hoppas kunna se en enorm företagsutveckling i Indien efter Alibaba Clouds initiativ.
Fortsätt läsa med TechEngage för att lära dig mer om de här nyheterna.