Alla hjÀrtans dag gadget-gÄva guide för varje budget

Alla hjÀrtans dag gadget-gÄva guide för varje budget

“Denna Alla hjĂ€rtans dag överraskar din betydande andra med dessa prylar och gizmos”

Det Àr sÀsongen av kÀrlek, och ett av de bÀsta sÀtten att visa din kÀrlek Àr att ge dem nÄgot som gör dem lyckliga. Men det Àr mycket svÄrt för vissa att hitta rÀtt alternativ. Det Àr dÀr presentguider kommer in. Den som vi har skapat hÀr Àr avsedd för teknikÀlskare, och dessutom har vi delat upp valen i fyra kategorier som passar varje budget. Vi har tvÄ alternativ i varje kategori, sÄ det finns en hel del alternativ för dig att vÀlja mellan. Utan att slösa bort mer tid dÄ, lÄt oss gÄ igÄng med vÄr Alla hjÀrtans dag-gadget-presentguide.

Under 1000 Rs

Xiaomi 10.000 mAh kraftbank

Xiaomi Mi Power bank 2i 10000mAh

I tider av nöd kan en kraftbank vara den bÀsta följeslagaren att ha. Det sparar dig besvÀret med att försöka hitta eluttag var du Àn gÄr och fungerar ocksÄ som en frÀlsare nÀr telefonens batteri hÄller pÄ att ta slut och du mÄste ringa ett viktigt samtal. Xiaomis Power Bank 2i har perfekt storlek och kapacitet för en vanlig kraftbank i dag. Den har tvÄ USB-utgÄngar, med bÄda stöd för snabb laddning. Och dess 10 000 mAh kapacitet rÀcker för att ladda en iPhone mer Àn tre gÄnger. Trots sin höga kapacitet vÀger den hÀr kraftbanken bara 245 gram, vilket Àr ett plus.

Smartphone-fodral

Mous-Limitless-iphone-case_thumb.jpg

Marknaden för smarttelefonvÀskor har vuxit mycket genom Ären. Det finns ett antal alternativ dÀr ute som lÄter dig inte bara ha din telefon skyddad frÄn droppar, utan ocksÄ göra ett konstnÀrligt uttalande med sina varierade mönster. Webbplatser som Dagliga objekt erbjuder snygga fodral för alla större smartphones som finns tillgÀngliga. Och de tillÄter dig Àven att anpassa dina erbjudanden. PÄ sÄ sÀtt kan du fÄ dina fodral prydda med fotografier eller mönster som du vÀljer.

Under 3000 Rs

Xiaomi Mi Band 3

Xiaomi Mi Band 3 recension - 91mobile 04

För fitnessintresserade Ă€r ett fitnessband den bĂ€sta gĂ„van att ge. Och den mest prisvĂ€rda trackern dĂ€r ute Ă€r naturligtvis Mi Band 3 (recension). Den har en 0,78-tums OLED-pekskĂ€rm och har till och med en pulsmĂ€tare för att kontrollera dina vitala tecken. Ännu viktigare, det spĂ„rar dina steg och kalorier, vilket ger dig en tydlig bild av hur du mĂ„r i din strĂ€van att hĂ„lla dig i form. De ytterligare fördelarna med den hĂ€r vattentĂ€ta fitnessspĂ„raren inkluderar samtals- och aviseringsvarningar, sömnanalys, larmsupport och mer.

1 fler dubbeldynamiska hörlurar

1Mer översyn av Dual Driver04

Kvalitetshörlurar Àr svÄra att hitta idag, eftersom marknaden har översvÀmmat av en mÀngd alternativ. Men du kan vara sÀker pÄ att de 1 fler dubbeldynamiska hörlurarna (recension) erbjuder spektakulÀr utgÄng. Deras dubbla förare karaktÀr sÀkerstÀller att ljudet Àr extremt balanserat och korrekt hela tiden. Dessa hörlurar Àr ocksÄ bekvÀma att bÀra och de kommer i ett snyggt vÀska. De har en mikrofon ombord, förutom en fjÀrrkontroll med tre knappar.

Under 5000 Rs

UE Wonderboom

UE Wonderboom Freestyle recension 06

Om högtalare ska vara din alla hjÀrtans gÄva för den speciella personen, lÄt dem vara UE Wonderboom-högtalare (recension). Deras unika design ger 360 graders ljud som fyller hela rummet. Och om sammankomster med stÀngda dörrar inte Àr deras sak, Àr Wonderboom-högtalarna ocksÄ lÀmpliga för poolfester pÄ grund av deras IPX7-vattentÀtning. Dessa Bluetooth-högtalare har utrustats med ett batteri som kan hÄlla dem igÄng i mer Àn 10 timmar pÄ en enda laddning.

Under 10 000 Rs

Google Home
google-home-1

Bland alla moderna prylar Àr smarta högtalare de mest intressanta. De svarar pÄ dina frÄgor, spelar den musik och TV-program du vÀljer, kontrollerar andra smarta prylar i ditt hus och mycket mer. Google Home (första intryck) Àr utrustat med tjÀnsterna frÄn Google Assistant, som har visat sig vara den bÀsta personliga assistenten dÀr ute. Och om du Àr orolig för att den inte kan kÀnna igen din röst eller accent, behöver du inte vara det. Den kan kalibreras för att kÀnna din egen röst och stöder olika sprÄk och accenter.

Amazon Kindle Paperwhite

Helt nya Kindle Paperwhite_8

Den hÀr överstiger nÄgot tröskelvÀrdet pÄ Rs 10.000, men det Àr verkligen en utmÀrkt gÄva att ge till lÀsefantaster. Under Ärens lopp har Amazon perfektionerat sina e-blÀckdisplayer och Kindle Paperwhites 300ppi-panel Àr symbolen för denna teknik. Det inbyggda justerbara ljuset gör att lÀsningen pÄ natten blir en vind medan den antireflexbehandlade naturen gör det möjligt att lÀsa i direkt solljus ocksÄ. Batteriets livslÀngd pÄ denna gadget Àr tillrÀckligt bra för att hÄlla dig i mer Àn en mÄnad. Kindle Paperwhite (recension) Àr dessutom en tunn och lÀtt enhet, vilket gör det bekvÀmt att hÄlla den i ena handen i timmar.

SÄ det var vÄr Alla hjÀrtans dag-gadget-presentguide. Vi hoppas ha gett dig rÀtt idéer för att köpa den perfekta presenten till dina nÀra och kÀra.