Alla telefoner som lanserades i april 2019

Globala smartphonetransporter minskade under första kvartalet 2019 med 373 miljoner sÄlda enheter: Gartner

“En titt pĂ„ de viktigaste smartphones som lanserades i april och en sammanfattning av deras recensioner”

Samsungs juggernaut fortsatte ocksĂ„ att rulla i april mĂ„nad, efter att vi i mars sĂ„g oss inte mindre Ă€n fyra smartphones frĂ„n den koreanska majorens stall. Medan vi bara granskade ett par frĂ„n Samsung i april, visade sig bĂ„da vara ganska solida. Xiaomi ökade ocksĂ„ med tre nya telefoner som gick igenom granskningen, men om du skulle frĂ„ga oss var de verkliga höjdpunkterna i mĂ„naden tvĂ„ telefoner som adresserar vĂ€ldigt olika prispunkter, men sticker ut tydligt i sina respektive segment – Realme 3 Pro och Huawei P30 Pro. HĂ€r Ă€r kĂ€rnan om du missade Ă„tgĂ€rden.

Samsung Galaxy S10

Samsung-Galaxy-S10-recension-91mobiles-07.jpg

MĂ„naden började med Nitanshs tvĂ„ cent pĂ„ Galaxy S10, dĂ€r han gör ett starkt fall för det mellersta Samsung-flaggskeppet och varför det borde fĂ„ mer uppmĂ€rksamhet. Och förutsĂ€ttningen Ă€r enkel – att vara en enhet som ger en kompromisslös flaggskeppsupplevelse till en nĂ„got lĂ€gre kostnad Ă€n Galaxy S10 +, telefonen Ă€r verkligen en övertygande. S10 har samma tredubbla kamerainstĂ€llning, samma Super AMOLED-skĂ€rmgodhet (det ocksĂ„ i QHD-upplösning) och samma uppsĂ€ttning laddade funktioner som S10 +, och missar bara en sekundĂ€r frĂ€mre snapper och erbjuder ett mindre batteri i jĂ€mförelse … och det lĂ€gger till upp till mycket telefon för priset.

LÀs alla detaljer i vÄr Samsung Galaxy S10 recension

Huawei P30 Pro

Huawei-P30-Pro-recension-91mobiles-04.jpg

Huaweis senaste flaggskepp var nĂ€sta gĂ„ng vi började granska och pojke, det Ă€r svĂ„rt att beskriva den hĂ€r. Vi brukar anvĂ€nda orden ‘laddade’ och ‘packade’ för att beskriva kraftfulla flaggskepp, men av nĂ„gon anledning rĂ€cker det inte med dessa ord nĂ€r det gĂ€ller P30 Pro. Det kommer inte att vara fel att sĂ€ga att vi aldrig riktigt har stött pĂ„ en telefon som packar sĂ„ mycket i en enhet. Högklassig hĂ„rdvara, fantastiska kameror, fantastisk batterilivslĂ€ngd och ett stort antal anvĂ€ndbara funktioner, allt samman i en telefon som ser superstark ut … sĂ„ sammanfattar vi Huawei P30 Pro. Det kostar ett ganska öre, och det Ă€r dĂ€r saker kan vara knepiga, men om du Ă€r ute efter en förstklassig flaggskepp skulle det vara svĂ„rt (och dumt) att ignorera den hĂ€r smarttelefonen.

LĂ€s hela texten Huawei P30 Pro recension

Xiaomi Redmi Go

Xiaomi Redmi Go recension002

Redmi Go sticker ut inte bara som en av Xiaomis mest prisvÀrda telefoner, men det Àr ocksÄ den första Android One-enheten frÄn varumÀrket. Xiaomis hÄrdvara i kombination med programvarans goda funktioner frÄn Googles Android Go-plattform gör den till en idealisk telefon för de som uppgraderar frÄn funktionstelefoner, och som Prateek sÀger i sin recension, för de som letar efter en prisvÀrd sekundÀr enhet ocksÄ. Faktum Àr att Prateek har Àgnat en hel sektion som tar upp just denna aspekt. Och sedan finns det ett löfte om snabba programuppdateringar frÄn Google, vilket Àr nÄgot som Xiaomi inte kan skryta med med sitt eget MIUI. GÄ och kolla in hela recensionen.

Du hittar den fullstÀndiga nedgÄngen i vÄr Xiaomi Redmi Go recension

Realme 3 Pro

Realme 3 Pro recension new004

Det faktum att Realme har kommit fram som en mycket stark utmanare i budgetutrymmet för smarttelefoner, och det ocksÄ pÄ mycket kort tid, Àr ganska kÀnt nu. Med en stark portfölj av spec-tunga och prisvÀrda enheter blir Realme snabbt ett populÀrt varumÀrke, och det senaste fortsÀtter Realme 3 Pro i samma riktning. Med Qualcomms Snapdragon 710 SoC under bÀltet, kapabla kameror och solid batteritid, utgör Realme 3 Pro hÄrd konkurrens mot Xiaomi Redmi Note 7 Pro, men för att fÄ full deets mÄste du hoppa till djupet recension.

Hela Realme 3 Pro recension

Xiaomi Redmi Y3 och Redmi 7

Redmi Y3 recension001

Den nya Redmi Y3 och Redmi 7 skĂ€rs av samma tyg och fortsĂ€tter pĂ„ vĂ€gen som den Ă€rafulla Redmi Note 7 Pro har med sina vattendroppskĂ„r och moderna, lutande mönster. BĂ„de Y3 och Redmi 7 Ă€r övertygande i sin egen rĂ€tt, men det Ă€r den förra som tar centrum med sin 32MP selfie-kamera. Och telefonen hĂ„ller fast vid löftet … enligt Prateek Ă€r selfie-kameran bland de bĂ€sta i sin klass. Medan programvaruupplevelsen behöver lite förbĂ€ttring (lĂ€s: bli av med annonser) Ă€r Y3 annars ett attraktivt förslag. NĂ€r det gĂ€ller Redmi 7 Ă€r det mycket likt Y3, men möter konkurrens frĂ„n sina egna syskon och andra utmanare i sin prisnivĂ„.

HÀr Àr de lÀnkar du behöver:

Xiaomi Redmi Y3 recension | Xiaomi Redmi 7 recension

Samsung Galaxy A70 recension

Samsung-Galaxy-A70-recension-91mobiles-1.jpg

Vi avslutade mÄnaden med Galaxy A70-översynen, som enligt Nitansh gör ett starkt fall för sig sjÀlv i prissegmentet Rs 25k-Rs 30k. Medan telefonens 6,7-tums Super AMOLED-skÀrm med ett okonventionellt 20: 9-bildförhÄllande Àr en av höjdpunkterna, kommer enheten över som en kapabel allround som gör höga poÀng pÄ de flesta punkter, inklusive design, prestanda, kameror och batteritid. Det Àr prisvÀrt hur aggressivt Samsung kÀmpar för att vinna marknadsandelar frÄn rivaler, och den senaste A70 Àr ett solidt exempel pÄ det.

HÀr Àr Samsung Galaxy A70 recension om du vill veta mer

Vi Ă€r redan lĂ„ngt in i maj nu och har en ganska bra uppfattning om de smartphones vi skulle tĂ€cka den hĂ€r mĂ„naden. LĂ„t oss bara sĂ€ga att maj mĂ„nad borde se oss granska nĂ„gra mycket speciella smartphones – enheter som kan fortsĂ€tta att fĂ„ rubriker under de kommande veckorna, mycket efter att lanseringen har dött. Du antar att OnePlus nĂ€sta flaggskepp Ă€r en del av listan, men bortsett frĂ„n dem förvĂ€ntar vi oss att nĂ„gra andra intressanta telefoner kommer ocksĂ„. Övervaka den hĂ€r ytan.