Alla telefoner som lanserades i mars 2019

Alla telefoner som lanserades i mars 2019

“En titt pĂ„ de viktigaste smartphones som lanserades i mars och en sammanfattning av deras recensioner”

Ut ur stekpannan i elden. Det Àr förmodligen ett lÀmpligt sÀtt att beskriva vÄr situation nÀr vi kom in i mars mÄnad, strax efter att ha slutfört vÄr anstrÀngande, men ÀndÄ tillfredsstÀllande och omfattande tÀckning av MWC 2019. Team 91mobiles kom inte direkt in i ÄtgÀrden. accepterar dock gÀrna den ena granskningsenheten efter den andra. Samsung höll oss pÄ tÄrna, eftersom vi sÄ smÄningom slutade granska inte en eller tvÄ utan fyra smartphones frÄn Chaebols stall, som spÀnner över olika prispunkter. Tvingande utmanare frÄn Realme, Xiaomi och OPPO fick ocksÄ granskningsbehandlingen i mars. Om du missade ÄtgÀrden, oroa dig inte och lÀs vidare för en snabb sammanfattning.

Realme 3

realme_3_review_design6

Det nya varumÀrket Realme satte vÄra förvÀntningar högt med sina första fÄ smartphones, sÀrskilt Realme 1 och Realme 2 Pro. Realme 3 hade dÀrför stora skor att fylla nÀr det gick in i vÄr recensionscykel tidigt i mars. Och Àven om det matchade nÄgra av dessa förvÀntningar, hindrade mindre niggles med skÀrm och ljud det frÄn att fÄ stora tummen frÄn vÄr granskare Shekhar. Utesluter de mindre problemen, kryssar telefonen definitivt de flesta rÀtta rutorna nÀr det gÀller andra aspekter som prestanda och batteritid. Dess effektiva nattlÀge för kameran fick ett sÀrskilt omnÀmnande i recensionen och rÀknades som en av de positiva.

Mer information i vÄr Realme 3 recension.

Samsung Galaxy A50, A30 och M30

Samsung Galaxy A50 recension13

Den prisvÀrda Galaxy A50, med sina tre bakre kameror (med en av dem som en ultrabred sensor), var den första bland partiet frÄn Samsung som gick igenom slipningen och imponerade Prateek med sin fotograferingsförmÄga. Det finns nÄgra vÀldigt övertygande kameraprover dÀr för ditt tittande nöje (hoppa över dem med Prateeks mugg kanske), vilket ger ett starkt fall för den hÀr telefonen. Som han snabbt pÄpekar Àr A50 vÀlutrustad för att avvÀrja tÀvlingen som kommer in frÄn Kina, men det gör att man vill ha mer i prestationsavdelningen. Shekhar publicerade recensionen för Galaxy A50s mer överkomliga syskon, Galaxy A30, strax dÀrefter, och han gÄr över telefonens Super AMOLED-skÀrm och One UI-grÀnssnittet, Àven om han inte Àr sÄ glad över prestanda. Dessutom kÀnner han att Galaxy M30 kanske bara Àr en bÀttre affÀr istÀllet. PÄ tal om det, Galaxy M30 fick ocksÄ granskningsbehandlingen, och det verkar som om det Àr redo att skaka upp sub-Rs 18k-segmentet, vilket Àr den mest prisvÀrda smarttelefonen i Indien med en tredubbel kamerainstÀllning. Nitansh, som granskade den hÀr telefonen, Àr inte sÄ nöjd med prestandan (ser ut som om Samsung fortfarande har lite arbete att göra inom just detta omrÄde), men kamerornas mÄngsidighet, som ökas avsevÀrt av nÀrvaron av vidvinkeln skjutspel och AMOLED-skÀrmens godhet som erbjuds till ett överkomligt pris gör det vÀrt en andra titt.

HÀr Àr lÀnkarna du behöver för att fÄ en fullstÀndig nedgÄng:
Samsung Galaxy A30 recension | Samsung Galaxy A50 recension | Samsung Galaxy M30 recension

Xiaomi Redmi Note 7 Pro

Xiaomi-Redmi-Note-7-Pro-12

Xiaomi kan vara en favorit för fansen och marknadsledaren i landet för nÀrvarande, men vi anser att det har saknats lite pÄ det senaste. Ny lansering Redmi Note 7 Pro verkar föra tillbaka mojo och gör saker spÀnnande igen för Mi-fans, med sin kraftfulla 48MP snapper och laddade specifikationer. VÄr detaljerade granskning nÀmner hur de hÀr enheterna markerar en vÀndpunkt för Redmi-serien, och genom att spÀrra nÄgra programvarurelaterade sÀrdrag sÀtter ribban högt för rivaler i samma liga. Och om du skulle hoppa till recensionen (lÀnk nedan) kan du njuta av nÄgra fantastiska bilder som vi tagit med Redmi Note 7 Pro pÄ en resa till Golden City, Jaisalmer.

GÄ till vÄrt Xiaomi Redmi Note 7 Pro recension för deets.

OPPO F11 Pro

OPPO F11 Pro recension 15

Även om vi har massor av dem spridda genom hela recensionen, gör bilder inte riktigt rĂ€ttvisa mot OPPO F11 Pro. Telefonen ser smaskig ut och den skimrande Thunder Black-modellen som Prateek fick granska Ă€r en syn att se med sin svarta och lila lutningsfĂ€rg. Huvudlinjefunktionen mĂ„ste naturligtvis vara dess pop-up selfie-kamera, som tilltalade narcissisten i Prateek med dess bildkvalitet ocksĂ„. Faktum Ă€r att smarttelefonen gör höga poĂ€ng i de flesta omrĂ„den, men det saknar en helhjĂ€rtad rekommendation bara för att det finns andra mer övertygande alternativ i sitt prisklass.

Mer information i vÄr OPPO F11 Pro recension.

Samsung Galaxy S10e

Samsung Galaxy S10e recension11

Samsungs diminutiva flaggskepp i den senaste S10-serien, den hÀr telefonen gungade helt enkelt vÄr bÄt. Kraftfulla specifikationer, kapabla skyttar och en allmÀn kÀnsla av allround godhet, packade i en kompakt, snygg kropp perfekt för enhandsrubrik Samsung Galaxy S10e. BÄde S10 och S10 + Àr ganska laddade och kraftfulla, men S10e gör ett starkt fall för sig sjÀlv genom att erbjuda en kompromisslös flaggskeppsupplevelse till ett relativt överkomligt pris. GÄ för det, i alla fall, men inte innan du lÀser vÄr fullstÀndiga recension (lÀnk nedan).

Klicka hÀr för fullstÀndig information Samsung Galaxy S10e recension.

April ser ut att bli Ànnu mer spÀnnande nÀr det gÀller granskningslistan, och du kan se fram emot ett smörgÄsbord med auktoritativa domar pÄ de senaste smartphonesna. Bortsett frÄn ovanstÄende inkluderar de andra anmÀrkningsvÀrda lanseringarna i mars mÄnad budgeten Xiaomi Redmi Go (recension kommer snart), Samsung Galaxy S10 + (granskades tidigare i februari) och Moto G7.

Spoiler alert: se upp för vÄr analys av de packade-till-the-gills Huawei P30 Pro och telefonen som kan vara en annan spelvÀxlare i det prisvÀrda segmentet, Realme 3 Pro.