Allt ASUS presenterades pÄ Computex 2019

Allt ASUS presenterades pÄ Computex 2019

“En sammanfattning av alla tekniska ASUS som visas pĂ„ Computex 2019”

Varje Är flyger dussintals tillverkare av bÀrbara datorer till Taiwan för att visa upp sina senaste produkter pÄ Computex, en av de största tekniska evenemangen i vÀrlden. Eftersom utstÀllningen Àger rum i ASUS bakgÄrd, sÀtter företaget sin bÀsta fot och slutar sÀllan att förvÄna sig. Det hÀr Äret Àr inte annorlunda och vid företagets pre-Computex-briefing fick jag kolla in alla godsaker som företaget kommer att ta med sig pÄ marknaden 2019. SÄ utan vidare, hÀr Àr de bÀsta bÀrbara datorerna och tillbehören frÄn ASUS som presenteras pÄ Computex i Är.

ZenBook Duo och ZenBook Pro Duo

ASUS kallar sina senaste ZenBook-flaggskepp “morgondagens bĂ€rbara datorer”, Och jag hĂ„ller med. BĂ„da ZenBook Duo och Pro Duo (första intryck) levereras med tvĂ„ skĂ€rmar vardera, vilket öppnar en uppsjö av multitasking-möjligheter. Maskinerna ser fantastiska ut, kĂ€nns lyxiga och kan enkelt hĂ„lla ett ljus mot mellanliggande bĂ€rbara datorer med sina kraftfulla inre.

ASUS ZenBook Pro Duo första intryck 024

15,6-tumsvarianten kan utrustas med upp till Intels Core i9-processor och NVIDIA: s RTX 2060-grafikkort, medan 14-tumsmodellen kan specificeras med teamblues senaste Core i7-chip och en NVIDIA MX250 GPU. Det rÀcker med att sÀga att ZenBook Duo och ZenBook Pro Duo erbjuder djÀrv prestanda i ett unikt, stiligt paket.

ASUS ZenBook 13, 14 och 15

Företaget stÀllde ocksÄ upp ZenBook 13, 14 och 15, som ser identiska ut med förra Ärets bÀrbara datorer, om Àn med nyare internt och en snygg pekplatta som ASUS kallar ScreenPad. Som dess moniker föreslÄr fungerar ScreenPad som en pekskÀrm och innehÄller anpassade applikationer och verktyg för att förbÀttra den övergripande anvÀndarupplevelsen.

ASUS ZenBook 13,14,15 004

Specifikt kan alla tre bÀrbara datorer konfigureras med antingen en Intel Core i5-8265U eller en Core i7-8565U-processor. Med detta sagt kan 15-tumsmodellen specificeras med GTX 1650 Max-Q-kortet, medan de andra tvÄ modellerna endast erbjuder NVIDIAs MX250-chips.

ASUS VivoBook S14 och S15

Jag har alltid varit ett fan av ASUS VivoBook-serie. Faktum Àr att företagets S406U var en av de bÀsta bÀrbara datorerna jag granskade förra Äret. I den utstrÀckningen besviker de senaste VivoBooks inte heller. BÀrbara datorer finns i tvÄ storlekar och ser för det mesta identiska ut och har exakt samma inre. BÄda maskinerna kan konfigureras med Intels Core i7-8565U- eller Core i5-8265U-processorer, en Intel- eller NVIDIA-GPU, upp till 16 GB RAM och upp till 1 TB PCIe SSD-lagring. Dessutom erbjuder enheterna samma lösningar för trÄdlös anslutning och levereras med stöd för WiFi 6 samt Bluetooth 5.0.

ASUS VivoBook S14 S15 003

Dessutom har VivoBook S15 företagets ScreenPad 2.0-teknik, som liknar de nyare ZenBooks medan VivoBook S14 levereras med en traditionell pekplatta. Slutligen levereras bÄda bÀrbara datorerna i peppiga nyanser av Moss Green, Punk Pink eller Transparent Silver.

ROG Strix III och Hero III

ASUS ROG-speldivision hade ocksÄ nÄgra produkter pÄ displayen. För att sparka igÄng presenterade företaget ROG Strix III och Hero III bÀrbara datorer som kommer med uppdaterade specifikationer och nÄgot nyare design. För det första kan de bÀrbara datorerna nu utrustas med Intels Core i9-processorer. För det andra erbjuder skÀrmen pÄ de nyare Hero- och Scar-modellerna en uppdateringsfrekvens pÄ 240Hz, vilket Àr perfekt för köpare som spelar mÄnga konkurrenskraftiga e-sporttitlar som Fortnite.

ASUS ROG Hero III 010

NÀr det gÀller funktionerna kommer ASUS ROG Scar III och Hero III ocksÄ med stöd för keystones, vilket gör det möjligt för köpare att fÀsta fysiska, NFC-aktiverade nycklar i den bÀrbara datorns chassi. NÀr nyckeln Àr dockad pÄ plats laddas den automatiskt en anvÀndares anpassade spelprofil och öppnar ocksÄ tillgÄng till privat lagring.

ASUS ROG Scar III 001Företaget tog ocksÄ omslag av en massa Zephyrus-anteckningsböcker med uppdaterade interner. För oinvigde levereras företagets Zephyrus-serie av bÀrbara datorspel med snyggt chassi och kraftfulla kÀrnkomponenter för maximal bÀrbarhet och prestanda. Medan utformningen av företagets nya sortiment av Zephyrus-bÀrbara datorer förblir densamma, presenterade företaget en helt ny glaciÀrblÄ fÀrg för sina kommande bÀrbara datorer, som ser glatt ut.

ASUS Zephyrus Glacier Blue012

Jag vill ocksÄ nÀmna att köpare som letar efter det mesta för pengarna kan hÀmta de nya Zephyrus-bÀrbara datorerna med AMDs processor och grafik ocksÄ. Jag har mer information att dela pÄ den bÀrbara datorns detaljer nÀr de blir officiella, sÄ titta pÄ det hÀr utrymmet.

ASUS ROG Theta Electret001Sist men inte minst presenterade företaget tvÄ nya spelheadset i form av ROG Theta och ROG Theta Electret. BÄda hörlurarna erbjuder totalt Ätta virtuella essensdynamiska drivrutiner och levereras med AI-drivna brusreducerande mikrofoner, vilket enligt företaget minskar statisk med hjÀlp av en programvarealgoritm.

Och det Àr bara toppen av isberget nÀr det gÀller Computex, folkens. Se till att hÄlla koll pÄ vÄr webbplats om du inte vill missa spÀnnande nya lanseringar.

UtlÀmnande: denna författare Àr i Taiwan för att delta i Computex pÄ ASUS Indias inbjudan