Amazfit Verge 2 med Xiaomi-stöd erbjuder Apple Watch Series 4s största funktion till en tredjedel av priset

Amazfit Verge 2 med Xiaomi-stöd erbjuder Apple Watch Series 4s största funktion till en tredjedel av priset

“Amazfit Verge 2 Ă€r en mid-range bĂ€rbar med upp till 28 timmars batteritid pĂ„ 4G”

Tidigare denna mÄnad utvidgade Xiaomi-stödda Huami Technologies sitt sortiment av bÀrbara produkter med lanseringen av Amazfit Youth Edition pÄ sin hemmamarknad i Kina. Nu har företaget lagt till ytterligare en enhet i sin portfölj med lanseringen av Huami Amazfit Verge 2 i landet. Medan Amazfit Youth Edition var ett budgeterbjudande Àr Amazfit Verge 2 en mellanklassklocka med 4G LTE-samtalsfunktionalitet.

Amazfit Verge 2

Amazfit Verge 2 pris

NÀr vi pratar om priset har Amazfit Verge 2-standardutgÄvan prissatts till 999 RMB (~ 10 000 Rs), medan den EKG-aktiverade varianten gÄr till 1 299 RMB (13 000 Rs). Företaget har ocksÄ introducerat en Avengers Limited Edition-modell av klockan som kostar 1499 RMB (~ 15 000 Rs).

Amazfit Verge 2 specifikationer

Den senaste Amazfit-smartklockan har en högkvalitativ keramisk ram av mikrokristallin zirkonium. Enheten har en 1,39-tums AMOLED-skÀrm med en upplösning pÄ 454 x 454 pixlar och Cornings Gorilla Glass 3-skydd. Smartwatchen drivs av en 1,1 GHz fyrkÀrnig Qualcomm Snapdragon Wear 2500-plattform, med hjÀlp av 512 MB RAM-minne och 4 GB internt lagringsutrymme. Programvarusidan av saker tas hand om av AMAZFIT OS. Den bÀrbara enheten Àr kompatibel med enheter som kör Android 4.4 och iOS 10.0 eller senare.

NÀr vi pratar om trÀningsfunktionerna har Amazfit Verge 2 en BioTracker PPG-sensor med lÄg effekt, en accelerometer, en geomagnetisk sensor och en sensor för omgivande ljus. Enheten kan spÄra 10 sportaktiviteter som löpning, promenader, inomhuslöpning / ridning, bergsklÀttring, utomhusridning, fotboll och trailrunning med hjÀlp av dess inbyggda GPS. Den bÀrbara har smalbandsnÀtverksteknik, som kan rapportera akuta hÀlsohÀndelser i realtid utan att ansluta enheten till en smartphone. Det finns ocksÄ en EKG-utgÄva av enheten som kan lagra 60 minuter EKG-data lokalt i en vecka. Speciellt fÄr den hÀr modellen Huamis Huangshan nr 1 AI-chipset som kan mÀta hjÀrtfrekvensen dygnet runt. Denna variant stöder ocksÄ spÄrning i realtid av PPG och EEG-arytmi med förmaksflimmer.

Amazfit Verge 2 Avengers

NÀr det gÀller de andra specifikationerna, presenterar Amazfit Verge 2 ett inbyggt eSIM för 4G LTE-samtal. Den bÀrbara enheten stöder alla större teleoperatörer i Kina. Anslutningsalternativen inkluderar Alipay offline betalningssupport, Wi-Fi, Bluetooth 4.2 + BLE och NFC. Strömförsörjningen Àr ett 420mAh-batteri som kan ge upp till 28 timmars batteritid pÄ 4G-nÀtverk. Slutligen fÄr bÀraren IP68-certifiering för vatten- och dammbestÀndighet.