Amazfit Verge 2 smartwatch med Qualcomm Wear 3100 SoC, e-SIM-stöd kommer troligen att bli officiellt den 11 juni

Amazfit Verge 2 smartwatch med Qualcomm Wear 3100 SoC, e-SIM-stöd kommer troligen att bli officiellt den 11 juni

“Amazfit Verge 2 smartwatch förvĂ€ntas komma med Qualcomm Wear 3100 SoC och e-SIM-support”

Huami har retat lanseringen av en ny smartwatch den 11 juni i Kina. Medan varumĂ€rket inte avslöjade nĂ„gonting om vad som kommer, tyder rapporterna pĂ„ att det kan vara Amazfit Verge 2. Separat har Qualcomm China lagt ut en reklamfilm för den kommande produkten och avslöjar att den kan levereras med den senaste Qualcomm-bĂ€rbara chipset, har e- SIM-stöd för att ringa oberoende och mer. Teaserbilderna publicerade av Huami Technology och Qualcomm framhĂ€ver “JAG ÄLSKAR DIG TRE tusen,” antyder att Wear 3100-chipset kan driva smartwatchen.

Qualcomm Huami

Dessutom slĂ€ppte enligt uppgift, Wei Fandi, Huami en förpackning av en oanmĂ€ld produkt. Medan texten pĂ„ rutan lyder, “För intern testning av Unicom,” det bekrĂ€ftar Amazfit Verge 2 moniker. TyvĂ€rr Ă€r inget annat kĂ€nt om smartwatchen just nu. Vi borde veta mer detaljer nĂ€r den nya smartwatchen blir officiell nĂ€sta vecka.

Separat lanserade Xiaomi-stödda Huami nyligen Amazfit Youth Edition pÄ sin hemmamarknad Kina. Det Àr en variant av Amazfit Verge som lanserades i Indien i januari i Är. Smartwatchen packar 1,3-tums AMOLED-skÀrm med 360 x 360 pixlar upplösningar och Corning Gorilla Glass 3-lager pÄ toppen. Den bÀrbara produkten har en anti-flÀckbelÀggning ovanpÄ skÀrmen för att förhindra fingeravtryck. Enheten levereras med ett silikonband som kan tas bort. Den Àr utrustad med ett 390mAh batteri, som pÄstÄs erbjuda 20 dagars batteritid med regelbunden anvÀndning och 40 timmar med GPS pÄslagen.

KĂ€lla 1, 2

[Previous Story]OPPO A5s recension

[Next Story]Moto E6 Plus med Helio P22-chipset och 2 GB RAM visas pÄ Geekbench