Amazon Àr intresserad av att förvÀrva Boost Mobile frÄn T-Mobile och Sprint: Report

amazon wireless earbuds

“Boost Mobile berĂ€knas ha 7 till 8 miljoner kunder och kan hĂ€mta upp till 3 miljarder dollar”

E-handelsjĂ€tten Amazon sĂ€gs vara intresserad av att förvĂ€rva förbetald trĂ„dlös mobiltelefonitjĂ€nst ‘Boost Mobile’ frĂ„n kĂ€nda amerikanska operatörer T-Mobile och Sprint, enligt Reuters. Med hĂ€nvisning till insiderkĂ€llor sĂ€ger rapporten att Amazon övervĂ€ger Boosts köp för att anvĂ€nda det nya T-Mobile trĂ„dlösa nĂ€tverket, som Ă€r namnet pĂ„ den nya enheten som Ă€r född ur T-Mobile och Sprint-fusionen, i sex Ă„r. ÅterförsĂ€ljaren kan ocksĂ„ vara intresserad av det trĂ„dlösa spektrum som T-Mobile och Sprint kan ta över. Ingen av dem har emellertid kommenterat spekulationen Ă€nnu.

Amazon trÄdlösa öronsnÀckor

Dessutom Àr det inte klart varför Amazon skulle vara intresserad av ett trÄdlöst nÀtverk och spektrum och var man tÀnker anvÀnda det, men det Àr vettigt att tro att man kanske vill lÀgga till trÄdlösa nÀtverksfunktioner till sina kommande produkter. T-Mobile och Sprint har kommit överens om att sÀlja Boost som en ÄtgÀrd för att minska sin marknadsandel i den förbetalda affÀren. Att sÀlja Boost kan hÀmta upp till 3 miljarder dollar för fusionen. Enligt Cowen-analytiker uppskattas Boost ha 7 till 8 miljoner kunder.

Separat utvecklar Amazon enligt uppgift ocksĂ„ en hĂ€lsorienterad bĂ€rbar som kan upptĂ€cka ens kĂ€nslor och vĂ€lbefinnande genom sin röst. Den bĂ€rbara kan vara röstaktiverad och kan bĂ€ras pĂ„ handleden. Gadgeten kan sĂ„ smĂ„ningom ge rĂ„d till bĂ€raren hur de effektivt kan interagera med andra. Det Ă€r inte kĂ€nt hur lĂ„ngt den nya tekniken Ă€r under utveckling, men kĂ€llor antyder att den för nĂ€rvarande Ă€r under betatestning. Även om det inte bekrĂ€ftas kan tekniken ocksĂ„ huvudsakligen baseras pĂ„ programvara, vilket innebĂ€r att den kan rullas ut till Alexa-enheter via en uppdatering.

[Previous Story]OnePlus 7 unboxing: vad du ser (hÀr), Àr vad du fÄr

[Next Story]Google gör Chrome-tillÀgg och Drive sÀkrare med nya regler