Amazon avslöjar ny ögonvÀnlig Kindle Oasis

Amazon avslöjar ny ögonvÀnlig Kindle Oasis

Är Oasis den bĂ€sta Kindle att köpa?

Var Oasis verkligen nödvĂ€ndig? Förmodligen inte – bra som det Ă€r, det Ă€r svĂ„rt att hitta en bra anledning att vĂ€lja Oasis framför andra Kindle-modeller. Problemet kommer frĂ„n det faktum att mellanklass Kindle, Paperwhite, blev utrustad som vattentĂ€t i sin senaste uppdatering. Fram till dess var detta Oasis ‘mördare-funktion.

Ja, det finns nÄgra mindre skillnader. Oasen Àr större, har sidvridningsknappar och kan rotera sidorienteringen automatiskt. Men ingen av dessa kommer sannolikt att tvinga den genomsnittliga personen att spendera de extra $ 120 som det skulle kosta att uppgradera frÄn Paperwhite, som börjar pÄ $ 129.

Det bĂ€rnstensfĂ€rgade tillĂ€gget till Oasis Ă€r en fin touch, men skjuter inte riktigt över kanten nĂ€r det gĂ€ller vĂ„ra rekommendationer för bĂ€sta Kindle. Vi tror fortfarande att Paperwhite representerar utmĂ€rkt valuta för pengarna. Om du har kĂ€nsliga ögon eller Ă€r en ivrig nattlĂ€sare kan du mycket vĂ€l bli leds av Oasis – men du mĂ„ste förlĂ€nga din budget i stor tid.

Vill du lÀra dig mer? Kolla in vÄr guide för att köpa den bÀsta Kindle

NÀr Àr Kindle Oasis tillgÀnglig?

Amazon kommer att börja leverera de nya Kindle Oasis-modellerna frÄn och med nÀsta mÄnad, med det officiella slÀppdatum som planeras till 24 juli. Du kan förbestÀlla den nya modellen just nu för att se till att du fÄr den levererad dagen för utslÀppet.

Oasis börjar vid $ 249, samma modell som den tidigare inkarnationen, för 8 GB-versionen, Àven om den 32 GB kostar dig $ 279.