Amazon Echo Sub pÄ vÀg!

Amazon Echo Sub

En ny lÀcka visar att Amazon Echo Sub hÄller pÄ att slÀppas.

Amazon Àr redo för Ànnu en överraskande hÄrdvaruhÀndelse precis som förra Äret. Och till vÄr förvÄning hÀnder det idag!
Förra Äret slÀppte Amazon bara nyheterna om sina nya Echo-enheter som snart kommer pÄ marknaden. Ser ut som Amazon Àr en sucker för överraskningshÀndelser. Evenemanget kommer inte att ha nÄgon direktsÀndning sÄ vi mÄste vÀnta tills evenemanget Àr över och officiella meddelanden görs.
SĂ„ vad förvĂ€ntar vi oss den hĂ€r gĂ„ngen? Kommer du ihĂ„g hur vi berĂ€ttade i vĂ„r artikel om en ny teknik som Amazon arbetar med som kommer att integrera Alexa i apparater? Vi tror att det hĂ€r Ă€r det. Men vĂ€nta, det finns mer …
Enligt Pocket-lint visade en lÀcka nyligen att Amazon kommer att tillkÀnnage en subwoofer som en Àttling till sin Echo-serie. Detta kommer att kallas Echo Sub. Den kommer att bÀra 6-tums nedskjutande bashögtalare. För nÀrvarande Àr en fÀrg bekrÀftad, dvs svart. Oavsett om vi ska fÄ det i fler fÀrger eller inte, har vi ingen aning.

Bild med tillstÄnd: Pocket-lint

Denna bashögtalare kan anslutas till upp till 2 Echo-enheter. Om du Àr en sug för högtalare med en tung kÀnsla, med Echo och Echo Sub, kan du ha ett litet DIY-musiksystem. Den hÀr funktionen Àr speciellt intressant eftersom den ger dig möjlighet till stereoparning. För dig som inte vet vad stereoparning Àr Àr det nÀr du ansluter högtalare med Bluetooth.
Echo Sub kommer att slÀppas den 11 oktober.
LÄt oss vÀnta tills Amazon officiellt tillkÀnnager vad det har i beredskap för oss.