Amazon Fire TV-enheter kan snart fÄ en videonyhetsapp

Amazon Fire TV-enheter kan snart fÄ en videonyhetsapp

“Fire TV-videonyhetsappen sĂ€gs vara ad-stödd och har live och on-demand digital nyhetsprogrammering frĂ„n TV-nĂ€tverk”

Amazon Fire TV-enheter kan snart lÄta dig streama nyheter pÄ en stor skÀrm. E-handelsplattformen arbetar enligt uppgift med en annonsstödd videonyhetsapp för sin digitala mediaspelare Fire TV-stick. Enligt en rapport frÄn Informationen, Amazon kommer att lansera nyhetstjÀnsten med Alexa-integration för att ta pÄ sig rival Roku Channel bÄde nÀr det gÀller tittare och annonskostnader. Den senare inkluderar nyheter frÄn sÄdana som ABC News och Yahoo.

Amazon Fire TV Stick 4K_funktion

“Den kostnadsfria, annonsstödda appnyhetsappen för Fire TV strömmande videoenheter kommer att ha live och on-demand digital nyhetsprogrammering frĂ„n TV-nĂ€tverk, sĂ€ger tre personer som Ă€r bekanta med diskussionerna. I slutĂ€ndan hoppas Amazon att integrera nyhetsappen i sitt Alexa-erbjudande, sa folket, ” rapporten sĂ€ger.

Amazon.com sÀgs redan ha kontaktat TV-nÀtverk och nyhetsorganisationer för att förhandla om erbjudanden och distribution av sin programmering via appen. Det finns ingen exakt tidslinje Ànnu, men tjÀnsten förvÀntas vara live de nÀrmaste mÄnaderna. Som nÀmnts ovan kommer den nya appen med annonser som körs mellan nyhetssegment.

Amazon Fire TV-enheter finns i tvÄ kategorier: Fire TV Stick-dongeln och Fire TV Cube, som Àr en kombination av Fire TV Stick och Amazon Echo-högtalaren. Den förstnÀmnda Àr den enda tillgÀngliga i Indien. Den uppdaterades nyligen med en uppgraderad Fire TV Stick med en Alexa Voice Remote. Enheten har prissatts till 3 999 Rs.