Amazon Indien vill att du ska leverera paket pÄ din fritid

Amazon Indien vill att du ska leverera paket pÄ din fritid

“Amazon Flex betalar vem som helst i Delhi, Mumbai och Bengaluru 120-140 Rs per timme för att leverera paket i deras valda omrĂ„de och tidslucka”

Amazon.in vill ha din hjĂ€lp för att göra sitt leveransnĂ€tverk mer formidabelt. E-handelsplattformen har introducerat Amazon Flex – ett nytt leveransprogram för de som vill tjĂ€na nĂ„gra extra pengar pĂ„ deltid – i Indien. Det riktar sig till hemmafruar, sĂ€kerhetsvakter, högskolestudenter eller nĂ„gon som har ledig tid att chipa in och leverera Amazon-paket i sina respektive omrĂ„den och tjĂ€na Rs 120-140 per timme.

Amazon_generic - presenterad

Amazon Flex testades i landet under de senaste veckorna och Àr nu tillgÀngligt över Bengaluru, Mumbai och Delhi. Det Àr redan i drift pÄ sex andra marknader i Nordamerika, Tyskland, Spanien, Japan, Singapore och Storbritannien. Programmet gör det möjligt för deltagarna att vÀlja sitt eget schema för leveranser, vilket innebÀr att de kan arbeta pÄ den tid och de dagar de vÀljer. De kommer att betalas varje onsdag via banköverföring via nÀtet (vilket innebÀr att ett PAN-nummer Àr obligatoriskt) och kommer att fÄ en försÀkring upp till Rs 5 lakh.

För att vara en deltidsleverantör mÄste anvÀndarna ha en Android-telefon med Amazon Flex-appen. de mÄste registrera sig sjÀlva genom att vÀlja omrÄde och tidpunkt för deras önskemÄl. Den inskrivna leveranspersonalen mÄste ta videoklasserna i appen för att visa dem hur systemet fungerar. De kommer ocksÄ att fÄ klassrumstrÀning nÀr de gÄr ner till Amazon-kontoret för dokumentverifiering.

“Vi Ă€r stolta över att skapa möjligheter för tiotusentals individer att frĂ€mja sin intjĂ€ningspotential med ett flexibelt arbetsalternativ för att vara sin egen chef, skapa sitt eget schema och dra nytta av Amazon-tekniken för att leverera paket,” förklarade Akhil Saxena Vice President – Asia Customer Fulfillment, Amazon. “Medan vi fortsĂ€tter att skala vĂ„ra befintliga leveransmöjligheter över hela landet, kommer Amazon Flex att göra det möjligt för Amazon att fortsĂ€tta öka vĂ„r kapacitet att betjĂ€na fler kunder och pĂ„skynda leveranser.”