Amazon Pay fÄr UPI-integration, endast tillgÀnglig pÄ Android för tillfÀllet

Amazon Pay fÄr UPI-integration, endast tillgÀnglig pÄ Android för tillfÀllet

“AnvĂ€ndare kan nu lĂ€nka sitt bankkonto med Amazon Pay via UPI och anvĂ€nda det för att betala för det mesta”

Amazon har integrerat UPI-betalningar till sin betalningstjÀnst Amazon Pay i Indien. Företaget Àr nu bÀttre i stÄnd att ta emot Paytm och andra e-plÄnböcker i landet som redan har BHIM UPI som en digital betalningsmetod. Amazon-anvÀndare kan nu lÀnka sitt bankkonto direkt till Pay och anvÀnda det för att göra betalningar för allt, frÄn shopping till fakturering till vardagliga behov.

amazon_pay

E-handelssajten har samarbetat med Axis Bank för att utfÀrda UPI-ID till sina kunder. Det Àr dock endast tillgÀngligt för Android-anvÀndare för tillfÀllet. Detta gör det möjligt för anvÀndare att spara tid och besvÀr med att lÀgga till pengarna pÄ sitt konto först och sedan göra betalningen. De kan nu göra snabba, enkla och sÀkra betalningar direkt frÄn bankkontot utan att behöva ange CVV eller OTP, utan att komma ihÄg nÀtbank-ID och lösenord, bankkontonummer eller andra sÄdana detaljer. Kunder mÄste bara ange en UPI-PIN-kod för att underlÀtta betalningen.

”Vi Ă€r mycket glada över vĂ„r lansering av Amazon Pay UPI, detta kommer att erbjuda en snabb, sömlös och sĂ€ker digital betalningsupplevelse pĂ„ Amazon.in. Genom Amazon Pay UPI gör vi det möjligt för kunder som betalar via kontanter och bankkonton att göra digitala enstegsbetalningar för deras shopping och andra betalningsbehov. ” Vikas Bansal Amazon Pay Director sa. ”Vi arbetar stĂ€ndigt för att leverera en fantastisk upplevelse för vĂ„ra kunder och lanseringen av Amazon Pay UPI Ă€r en viktig milstolpe i denna resa. Denna lansering kommer att hjĂ€lpa till att pĂ„skynda antagandet av handelsbetalningar pĂ„ UPI-plattformen. ”

[Previous Story]Dessa Xiaomi-telefoner kommer enligt uppgift att fÄ MIUI 11-uppdateringen

[Next Story]Mi 9-design visas i nya bilder som delas av Xiaomi-chefen