Amazons Alexa-drivna enheter avslöjade äntligen!

Avatar for Amnah Fawad

Amazon är äntligen klar med sin senaste händelse i Seattle som introducerar en massa Alexa-drivna enheter.

Nu när evenemanget är över låt oss berätta vad Amazon har i beredskap för oss.

Echo Sub

Precis som läckan förutspådde, introducerade Amazon Echo Sub att du kan stereopara med dina andra Echo-enheter. Echo Sub är speciellt utformad för att paras ihop med Echo-enheter så att användarna kan uppleva ett mycket bättre ljud som ger en känsla av ett surroundljudsystem.

Echo Sub kommer att kosta $ 130 vilket gör det bättre än de dyra konkurrenterna på marknaden.

Mikrovågsugn

Av alla andra enheter har människor varit mycket glada över den Alexa-drivna mikrovågsugnen. Föreställ dig hur lätt ditt liv skulle vara när Alexa berättar vad som ska göras vid matlagning i en mikrovågsugn.

Men innan du h√∂jer dina f√∂rv√§ntningar skulle vi vilja ber√§tta f√∂r dig att Amazons mikrov√•gsugn inte √§r en h√∂gteknologisk (inte s√• n√§ra de andra avancerade mikrov√•gsugnarna). Det √§r en mycket grundl√§ggande mikrov√•gsugn som har knappar lika praktiska som “popcorn” som g√∂r din popcorn bara genom att trycka p√• den. Mikrov√•gsugnen √§r prissatt till $ 60 vilket √§r mycket billigt.

Mikrov√•gsugnens ‘Ask Alexa’ -knapp √§r dess h√∂jdpunkt men det ocks√• n√§r du har en Echo-enhet ihopkopplad med den. Annars fungerar inte Alexa.

Ekopunkt

Ja, vi vet vad du tänker; vi har redan Echo dot. Amazon har förbättrat Echo dot genom att omforma det. Enheten ser ännu bättre ut med ett nytt skydd. Dessutom har dess drivrutin också uppdaterats från 1.1 till 1.6. Detta ger ett 75% högre ljud än den äldre versionen.

Echo dot uppdaterade versionen kostar exakt samma som den äldre versionen, dvs. $ 50.

Liveinspelning Fire TV Omarbetning

Amazonas Live-inspelning Fire TV Recast låter dig titta på och spela in live-TV. Den digitala antennen låter dig visa innehåll var du än befinner dig. Det enda du behöver är att se till att antennen har en bra mottagning och att den parade Echo-enheten finns nära den.

Anv√§ndarna kommer att kunna f√•nga frekvenser f√∂r olika TV-kanaler med den digitala antennen. Denna antenn kallas “digital” eftersom den inte har n√•gra kablar.

Enheten kan förbeställas till $ 230.

Ekoklockan

Ja, din ultimata väckarklocka är äntligen här. Amazons klocka kan kopplas ihop med vilken Alexa-enhet som helst som kan ställa in larm och meddela påminnelser till dig. Klockan är användarvänlig eftersom dess gränssnitt är mycket lätt att förstå.

Du kan ställa in flera timers samtidigt och klockan meddelar dig utan att sakna en enda. Klockan kostar $ 30 vilket är ett billigt köp.

Ekoingång

Echo Input är en smalare version av Echo dot. För att uttrycka det enkelt är det ett eko utan högtalarintegration. Du kan para ihop det med högtalare och den goda nyheten är att högtalarna inte nödvändigtvis behöver vara Amazons Echo. Enheten erbjuder två typer av anslutningar; Bluetooth och via en kabel.

Enheten kostar $ 35.

Echo Plus (uppdaterad)

Med en rad nya enheter uppdaterade Amazon också några av sina tidigare enheter, varav en är Echo Plus. Echo Plus kan nu ta offline-kommandon och har en helt ny tygdesign.

En annan funktion som läggs till i den här uppdaterade versionen är temperatursensorn. Du kan ställa in temperaturgränsen och Alexa kommer att meddela dig när det blir för varmt eller för kallt. Den uppdaterade versionen har samma pris, dvs. $ 150.

Echo smart plug

Om du tror att ovanstående enheter var alla lyxvaror måste du kolla in den här. En smart kontakt som sparar dig från att slösa bort el, hur låter det?

Enheten är mycket praktisk och kräver ingen annan enhet att arbeta med. Den smarta kontakten kan förbeställas till $ 25.

Ring säkerhetskamera

Det är din smarta säkerhetskamera som du kan installera var som helst inom eller utanför ditt hem. Till skillnad från andra säkerhetskameror drivs den av Alexa vilket ger den en fördel när det gäller säkerhet. Kameran kostar ungefär $ 180.

Echo Show (uppdaterad)

Det här är en av de Amazon-enheter som vi ivrigt väntade på en uppdatering på. Enheten har redesignats och har en 10-tums skärm. Enheten kan användas för Skype-chatt och kostar $ 229.

Eko för bil

Detta är en av de grundläggande enheterna som vi alla behöver för att ta hand om oss. Amazons Echo är ett biltillbehör som kan ringa och slå på / av enheter åt dig utan att du behöver ta på dig handsfree. Eftersom det är en smart enhet kan den lära sig din rutin och följa den utan att behöva ditt kommando. Enheten som en kartläggningstjänst integrerad i den och hjälper dig med anvisningarna.

Enheten kostar $ 50.

Summering

Amazons Alexa-enheter √§r mer √§n vad vi f√∂rv√§ntade oss. Enheterna √§r mycket prisv√§rda. √Ąven om vissa av enheterna inte √§r avancerade, g√∂r Alexa-integrationen dem v√§rda att k√∂pa.

Låt oss veta vilken du ska köpa!