Amazons helt nya Kindle Oasis har en skÀrm som Àr lÀttare för ögonen i svagt ljus

Amazons helt nya Kindle Oasis har en skÀrm som Àr lÀttare för ögonen i svagt ljus

“Amazon har meddelat den helt nya Kindle Oasis med en 7-tums 300ppi-skĂ€rm, IPX8 vatten- och dammmotstĂ„nd och mer”

Amazon har lanserat en ny Kindle i Indien, som har en 7-tums Paperwhite-skÀrm. Det heter Kindle Oasis och kommer att finnas tillgÀngligt i landet frÄn den 19 augusti. Om du Àr intresserad kan du gÄ vidare och förbestÀlla den nya Kindle direkt. Med den nya Kindle Oasis-lanseringen sÀljer företaget nu tre typer av Kindle-e-lÀsare i Indien, alla Àr tillgÀngliga pÄ Amazon Indien.

Kindle Oasis-pris i Indien

Kindle Oasis kommer att finnas i tvÄ lagringskonfigurationer. Om du vill ha 8 GB lagringsvariant kostar det 21999 Rs, medan 32 GB-versionen kostar 24 999 Rs. BÄda lÀsarna kommer att finnas i tvÄ fÀrgalternativ: Graphite och Champagne Gold.

tÀnda oasen

Om du förbestÀller Kindle Oasis fÄr du den första e-boken till 100 procent rabatt (upp till Rs 500). Du kan ocksÄ anvÀnda tre mÄnaders Kindle Unlimited-prenumeration till endast Rs 2. NÀr erbjudandet löper ut kommer prenumerationen att vara 169 Rs per mÄnad.

Kindle Oasis-funktioner

Den viktigaste nya funktionen i Kindle Oasis Àr dess nya 7-tums blÀndfria Paperwhite-skÀrm med 300 ppi pixeldensitet. Den anvÀnder den senaste e-blÀcktekniken och har 25 lysdioder fram, som kan justeras i fÀrg. För nattlÀsning kan du göra displayens fÀrgton varm. PÄ sÄ sÀtt orsakar det inte trötthet i ögonen. Under dagen kan fÀrgtonen stÀllas in för sval. Du kan Àven stÀlla in Kindle automatiskt för att justera fÀrger baserat pÄ solnedgÄng och soluppgÄng.

Tack vare den nya e-blÀckteknologin blir sidovÀndningarna nu snabbare och smidigare. Den har ocksÄ dedikerade sidvridningsknappar. Kindle Oasis Àr ocksÄ supertunn och lÀtt, vilket gör det enkelt att hÄlla i en hand. Den har ocksÄ IPX8-certifiering sÄ att du inte behöver oroa dig om du av misstag tappar den i duschen eller i poolen. Den kan förbli nedsÀnkt i upp till 2 meter vatten i cirka 60 minuter. Försök inte att simma pÄ stranden. Och eftersom detta fortfarande Àr en Kindle-lÀsare kan du förvÀnta dig flera veckors batteritid pÄ en enda laddning.