Ambrane WH-5600 trÄdlösa hörlurar med omgivande brusreducering lanserades till Rs 1,999

Ambrane WH-5600 trÄdlösa hörlurar med omgivande brusreducering lanserades till Rs 1,999

“Ambrane WH-5600-hörlurarna har inbyggda 32 mm kupoldrivrutiner som pĂ„stĂ„s leverera djup bas och ett brett frekvensomrĂ„de”

Ambrane, mest kÀnt för sitt utbud av kraftbanker, har lanserat sina egna WH-5600-hörlurar i Indien. Hörlurarna presenteras för att erbjuda ett komplett paket med trÄdlös komfort och avancerade avancerade chipset för att öka ljudkvaliteten. De nya hörlurarna kan antingen kopplas ihop via Bluetooth eller aux med alla mobiltelefoner, bÀrbara datorer eller andra sÄdana enheter.

Priset pÄ Ambrane WH-5600-hörlurar i Indien har faststÀllts till Rs 1 999. Flipkart kör dock ett begrÀnsat erbjudande som sÀnker enhetens kostnad till 1500 Rs. Hörlurarna finns ocksÄ pÄ andra e-handelsplattformar som Amazon (för 1600 Rs) och ledande offlinebutiker över hela landet. Intresserade köpare kan bara köpa varan i svart fÀrg och med ett Ärs garanti.

ambran-wh-5600

Enligt specifikationerna har Ambrane WH-5600 omgivande brusreducering för en förbĂ€ttrad akustisk upplevelse. Hörlurarna sĂ€gs ha 32 mm dome-drivrutiner som sĂ€gs leverera djup bas och ett brett frekvensomrĂ„de. “WH-5600
levererar ett filmklassiskt surroundljud för att fördjupa dig i vad du Àn tittar pÄ eller
lyssnar pĂ„,” lĂ€ser företagets pressmeddelande.

Hörlurarnas vĂ€nstra hörlurar har en knapp för mottagning av ström / samtal och volym / spĂ„rbyte. Den har ocksĂ„ en inbyggd mikrofon, aux-in och micro USB-laddningsport. PĂ„ batterifronten har Ambrane WH-5600 ett 250mAh batteri med snabb laddningsstöd. Företaget hĂ€vdar att hörlurarna kan vara i upp till Ă„tta timmar och tar upp till en och en halv timme för full laddning. Slutligen skryter hörlurarna med “robust design” och lĂ€derklĂ€dd huvudband för “tilltalande klĂ€dsel.”