Android 7.1.2 Nougat beta tillgÀnglig för Pixel- och Nexus-telefoner

Android 8.0 Oreo OTA-nedladdningar nu tillgÀngliga för Pixel- och Nexus-telefoner

Google pĂ„ mĂ„ndagen tillkĂ€nnagav en ny inkrementell Nougat-uppdatering, version 7.1.2. Den nya versionen Ă€r “precis runt hörnet”, vilket betyder att alla som vill betatesta kan göra det. Du mĂ„ste fortfarande ha en kompatibel enhet för att göra det, och det betyder att du behöver en Pixel- eller Nexus-enhet som stöds.

“Android 7.1.2 Ă€r en inkrementell underhĂ„llsrelease som Ă€r fokuserad pĂ„ förbĂ€ttringar, sĂ„ den innehĂ„ller ett antal bugfixar och optimeringar, tillsammans med ett litet antal förbĂ€ttringar för operatörer och anvĂ€ndare”, sa Google i sitt tillkĂ€nnagivande utan att faktiskt specificera nĂ„gra nya funktioner.

Den slutliga Android 7.1.2-versionen kommer att finnas tillgÀnglig om ett par mÄnader och den fungerar pÄ olika enheter, inklusive Pixel, Pixel XL, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus Player och Pixel C. Med andra ord, om du Àger Àldre Nexus-maskinvara, förvÀnta dig inte att köra beta- eller slutversionerna.

För att testa beta mÄste du registrera din enhet i betaprogrammet, om den inte redan ingÄr i den, och vÀnta pÄ att Google lanserar uppdateringen direkt. GÄ bara till android.com/beta och registrera dig för uppdateringen.

Men om du inte vill vÀnta pÄ OTA, Android Police pÄpekar att fabriksbilderna redan finns live pÄ den hÀr lÀnken.