Android N: Namn, funktioner och utgivningsdatum

Root My Galaxy

Senast uppdaterad 2016-01-01

Android N: Allt du behöver veta om kommande Android-uppdatering (Android N 7.0)

Med mÄnga enheter som fortfarande vÀntar ivrigt pÄ marshmallowuppdateringen har utvecklarna redan kommit med Android N som slÀpptes 9 mars 2016 som en förhandsgranskning av utvecklare för nexus-enheter. För nÀrvarande ryktade jag att jag var i alfa-mod och vissa nexus-enheter som nexus 6p har fÄtt betauppdateringen. Andra telefoner kommer inte att fÄ betauppdateringen snart men Moto G4 har lovats Android N-uppdateringen. Det har dock inte funnits nÄgot officiellt slÀppdatum, men uppdateringen förvÀntas nÄgonstans mellan september och oktober i Är.

[symple_box color=”green” fade_in=”false” float=”center” text_align=”left” width=””]Uppdatering: Google har Ă€ntligen avslöjat namnet pĂ„ nĂ€sta stora uppdatering av Android pĂ„ Snapchat och att Android N nu kommer att kallas Android Nougat.

Android Nougat FörvÀntat slÀppdatum (stabil byggnad): september-oktober 2016 [/symple_box]

Vad Àr nytt :-

Android N kommer att vara packad med en massa last av anvÀndbara, förbÀttrade och aldrig tidigare sett funktioner som anges i tÀndningen nedan.

Listan Ă€r uppdelad i tvĂ„ delar: –

Nya funktioner Uppdaterade funktioner / FörbÀttrade funktioner

Nya egenskaper:-

Detta Àr bland de mest populÀra funktionerna och Àven motet som krÀvdes. Med Android N-uppgraderingen kan du dela upp din skÀrm för att anvÀnda mÄnga appar som du vill (jag Àr ganska sÀker pÄ att du inte vill ha mer Àn 4 appar men) pÄ det hÀr sÀttet kommer dina appar att fungera samtidigt pÄ samma delade skÀrm . DÀrför behöver du inte fortsÀtta att byta flik. Dubbelklicka pÄ Aktivitetshanterarknappen omedelbart för att öppna din senaste app.

Google har lanserat en ny VR-plattform för Android kallad daydream. Daydream tros vara en uppföljning av kartonginitiativet. Men till skillnad frÄn kartong ska daydream vara kompatibel med endast ett fÄtal telefoner som har specifika sensorer. Daydream ska vara en unik kombination av headsetet och en fjÀrrkontroll sÄ att den gör det möjligt för anvÀndaren att blÀddra igenom appar inuti VR. Google har ocksÄ gjort VR-optimerade versioner av Google Play-filmer, YouTube och de har ocksÄ tredje parts kopplingar till Netflix .

Normalt Àr ett meddelandefönster bara ett ospecificerat statusfÀlt som ger dig information om vad som hÀnde. Det var det vi alla trodde pÄ och vad Google hade gjort fram till nu. Men den hÀr gÄngen krossade de det upp (för gott) nÀr de utformade det anpassningsbara meddelandefönstret. Med Android N kan du ordna dina meddelanden baserat pÄ prioritet sÄ att du fÄr olika svar frÄn din telefon för olika meddelanden.

Det hÀr lÀget hÀr skulle introduceras med Android M men pÄ nÄgot sÀtt lades det inte till. Hur som helst Àr det hÀr nu och de flesta nattugglor kommer att vara riktigt nöjda med detta. Det mörka lÀget Àr mer som ett blÄskÀrmsfilter som hjÀlper till att lÀsa saker pÄ din telefon pÄ natten. Detta Àr en fantastisk funktion eftersom det kommer att hÄlla dina ögon spÀnningsfria.

Detta var inte riktigt en av de mest efterlÀngtade funktionerna, men det Àr en bra idé att förbÀttra anpassningen och göra din telefon mer om dig. Hittills var vi beroende av tredjepartsapplikationer för anpassning men vi behöver inte lÀngre vilket gör vÀntan pÄ Android N Ànnu mer outhÀrdlig.

Hittills har vi anvÀnt Android-instÀllningarna som en switch för att slÄ pÄ och av tjÀnster utan att det finns nÄgon interaktion mellan anvÀndare och maskin. Nu med Android N kommer din telefon att ge dig förslag som om du tog med en ny telefon sÄ sÀger den dig att stÀlla in din e-post. Det kommer ocksÄ att finnas andra tips och information som din telefon kommer att frÄga

Allo och duo Àr tvÄ nya meddelandeprogram som ska se ut i Android N. Dessa ska innehÄlla sms, röst- och videochatt.

Uppdatering av en telefon har alltid varit en tidskrÀvande och felaktig uppgift sÄ google har beslutat att förenkla den. Allt du behöver göra Àr att registrera dig för programmet och du kommer att ladda ner uppdateringar pÄ sprÄng. NÀsta gÄng du startar om din telefon ska uppdateringarna installeras. PÄ sÄ sÀtt kan du installera uppdateringar enligt din bekvÀmlighet

Varför inte ? MÄnga av emojierna var förÄldrade sÄ vi fÄr nya. SÄ enkelt som det

FörbĂ€ttrad funktion: –

Medan den ursprungliga dosen gjorde underverk nÀr det gÀllde att spara batteriladdning i vÀntelÀge, antas den nya vara 40% bÀttre.

Till skillnad frÄn marshmallow har AOT-runtime ersatts av JIT-runtime men appar skryter vid varje omstart.

Mjukare grĂ€nssnitt och snabbare och extra bords-HDR. Även lĂ„ngsam gör comeback

Nyare verktyg som minirÀknare har lagts till i verktygslÄdan för meddelanden. Vi kan ocksÄ svara pÄ texter med upplÄsning.

Snarare en smartare lÄsskÀrm eftersom du nu kan lÀgga till nödinformation pÄ lÄsskÀrmen.

Detta Àr mycket anvÀndbart eftersom det blir lÀttare att kontakta din familj och vÀnner efter nÄgot missöde.