Android Q beta avslöjar Google som arbetar med förbÀttrad gestnavigering

Android Q blir förmodligen smartare och bÀttre kontextuella knappar

“Google arbetar bakom kulisserna för att införa ett mer polerat gestsystem med Android Q”

Även om mĂ„nga Android OEM har sin egen version av gester, introducerade Google gestnavigering som börjar med Android Pie pĂ„ sin Pixel-enhet. Och det rĂ€cker med att sĂ€ga att det var en stor övergĂ„ng eftersom knappbaserad navigering hade funnits alltför lĂ€nge. Kanske, dĂ€rför försökte Google underlĂ€tta övergĂ„ngen genom att införa ett halvkomplett gestsystem som fortfarande hade en bakĂ„tknapp. Nu, enligt en rapport frĂ„n XDA-utvecklare, Google har fler dolda gester djupt i den nya Android Q beta Pixel Launcher.

De nya gesterna kan endast hittas genom att Ă€ndra startprogrammet, vilket hittades av XDA seniormedlem paphonb. Det finns dock en skĂ€rmdump som tagits av kĂ€llan som beskriver de nya gesterna under den nya menyn “Developer Options”. NĂ€r den vĂ€l har hittats Ă€r hĂ€r de Ă€ndringar som kan pĂ„verkas via den dolda menyn.

android-q-beta-gester

    Svep nedÄt pÄ startskÀrmen för att fÄ ner meddelandemenyn. Svep uppÄt i navigeringsfÀltet öppnar applÄdan Svep uppÄt pÄ p-piller gÄr hem Svep upp och hÄll p-piller öppnar den senaste menyn.

Dessa Àr de viktigaste förÀndringarna som kan hittas med det nya gestsystemet; Observera dock att Back-knappen fortfarande Àr kvar. Alla dessa förÀndringar begravda djupt inne i startprogrammet antyder att Google mycket vÀl kan avslöja ett moderniserat gestsystem pÄ Google I / O 2019, en som vi hoppas Àr bÀttre Àn den nuvarande pÄ Pixel-telefoner.

Om du undrar om du kan anvĂ€nda det hĂ€r gestsystemet eller inte, tack och lov kan du. Allt du behöver Ă€r den hĂ€r Magisk-modulen – ladda ner den och installera den pĂ„ Magisk manager och starta om din telefon. Gesterna finns under menyn för utvecklaralternativ. Det sĂ€ger sig sjĂ€lvt att du behöver en rotad Pixel som kör Android Q beta och naturligtvis Magisk manager.

[Previous Story]OnePlus GM1915 fÄr Bluetooth SIG-certifiering; kan vara OnePlus 7- eller 5G-telefon

[Next Story]Redmi Note 7 och Redmi Note 7 Pro MIUI 10 Beta Program tillkÀnnagavs i Indien