Android Q kommer att inkludera fler smarttelefonmÀrken under sitt betatestprogram

Android Q blir förmodligen smartare och bÀttre kontextuella knappar

“Betaversionen av Android Q kommer sannolikt att komma med nya funktioner som mörkt lĂ€ge, skrivbordslĂ€ge och dess sekretess- och behörighetsinstĂ€llning kommer att ge anvĂ€ndarna tydliga detaljer om varje app.”

Enligt mediarapporterna planerar Google att avslöja sitt Android Q-operativsystem med mÄnga nya uppdateringar, i Är i maj. Förhandsgranskningsversionen av den hÀr gröna roboten, Android Q, kommer att avslöjas för Pixels och dÀrefter kommer beta-testprogrammet att innehÄlla fler smartphone-leverantörer. Den totala listan deklareras dock inte Ànnu, men Huawei och Samsung förvÀntas vara med pÄ listan.

Illiyan Malchev, en av Googles Android-ingenjörer, sa i en podcast att i Googles kommande I / O-konferens, som Ă€r planerad att ske mellan 7 maj och 9 maj, kommer Android Q att vara huvudĂ€mnet för diskussionerna. Han tillade vidare “SĂ„ pĂ„ Google I / O [2018], nĂ€r vi gjorde den första betaversionen hade vi alla dessa företag i kö och det var verkligen sĂ„ fantastiskt. Antalet Ă€r större för den kommande Android-utgĂ„van, vilket jag Ă€r mycket glad över. Jag kan inte dela de exakta siffrorna Ă€nnu. ”
androidq
Den nyare versionen av Android hÄller pÄ att debutera med funktioner som Dark Mode, Desktop Mode etc. GSI (Generic System Image) i denna Android Q Àr redan tillgÀnglig för anvÀndare vars enhet stöder Project Treble.

Tidigare i Är blev Android Pie det första systemet som samarbetade med Ätta tillverkare inklusive Pixel. Innan detta hade Google lanserat Android P-programmet, som fick en omedelbar uppdatering av sin Pixel-smartphone. Strax efter detta presenterade Google listan över fÄ enheter som inte fick Pixel som skulle fÄ uppdateringen inklusive Sony Xperia XZ2, Vivo X21, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 2S, Essential PH-1 och Nokia 7 plus.

Tillsammans med detta avslöjades nyheterna om Android Q: s sekretess- och behörighetsinstÀllningar. Enligt kÀllor har den nya versionen redan fÄtt sin integritets- och behörighetsinstÀllning för att förbÀttra en tydlig titt pÄ detaljerna i varje applikation.